Sunday, April 21, 2024

Film: Hana

Ne znam odakle da počenem priču o filmu čija je premijera kod nas zakazana upravo za danas, ali od nečega moram da krenem, pa neka to bude glumac Erik Bana,  koji u ovom filmu glumi Haninog oca. Igrao je Hulka, bio je i dobrica i negativac u raznoraznim filmskih hitovima, a u ovom filmu predstavlja otelotvorenje čoveka ubice, naučnika i mudrog oca. Da li je to moguće? Svakako da jeste, ako se nalazite pod rediteljskom palicom Džo Rajta – čoveka koji stvari uvek postavlja na pravo mesto (Solista, Gordost i Predrasude…).

Dosta se Erik Bana (inače u filmu takođe ima ime Erik – sticajem okolnosti) pomučio oko treniranja svoje ćerke Hane (Saoirse Ronan) kako bi od nje napravio savršenog ratnika. Skriveni od očiju modernog sveta Erik je Hani podario neke sposobnosti koje ni jedno drugo dete na planeti nema – izoštrio je njena čula do maksimuma, dao joj neverovatnu snagu, naučio je da procenjuje situacije u delićima sekunde i ako treba – krvoločno ubije!

Sa druge strane Hana potpuno odsečena od svih emocija u nekim momentima shvata da njena prošlost nije baš onakva kakvu joj je otac servirao i da postoji mnogo ljudi koji joj žele zlo, a na prvom mestu oskarovka Kejt Blanšet (igra Marisu Vigler – prekaljanog tajnog agenta) kojoj ništa nije sveto. Zadatak na koji je krenula probudiće u njoj želju da sazna sve o sebi. Kada se stvari otrgnu kontroli i sam Erik otkriva Hani istinu. Dalje nećemo, bilo bi bezobrazno da vam otkrijemo suštinu priče i zato predlažemo da posetite bioskop Tuck i pogledate ovu sjajnu avanturu za koju smo sigurni da će vam oduzeti dan! Nama bar jeste!

Kontakt: Tuck, www.tuck.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!