Wednesday, July 17, 2024
HomeBlueArt ShowFilm: Thor. Gospodar oluje

Film: Thor. Gospodar oluje

Verovatno najlepša vest koju sam čuo tokom prošle 2010 godine je da će se raditi ekranizacija stripa o Bogu oluje – Thor-u. Iskren da budem mojoj sreći nije bilo kraja, još kada sam čuo da će film režirati Kenneth Branagh poleteo sam. Razloga za to ima više, a jedan od ključnih je što ovaj reditelj zaista ume da dočara svako delo koje uzme da ekranizuje. Elem, danas se nećemo baviti Kenneth Branagh-om već onim što nas za svega par dana čeka u bioskopu.

Možda će nekima zvučati čudno ali želja da se ekranizuje strip o Bogu munje je nastao više kao sled nekih događaja nego kao stvarna želja produkcijskih kuća. Oni koji prate situaciju na terenu znaju da su u toku pripreme za snimanje Osvetnika (The Avengers), koji treba da okupe sve Marvelove superheroje na jednom mestu, među njima i Thora. Ali ko je zapravo Thor?

Thor je snažan i moćan ratnik koga će niz nesmotrenih poteza dovesti u veoma nezgodno situaciju jer će pokrenuti lavinu opasnih stvari, pa čak i rat. Za kaznu, Tor će biti prognan na Zemlju gde će biti primoran da živi među ljudima. Kad najopasniji zlikovac pošalje svoje mračne snage da zauzmu Zemlju, Tor će shvatiti šta je potrebno da bi se postao pravi heroj. Glavna uloga poverena je Chris Hemswort-u koga smo videli u Star Treku, a pored njega tu su još: Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Rene Russo, i Entoni Hopkins. U domaćim bioskopima očekuje se od 28-og Aprila. Spremite se za avanturu kakvu do sada niste videli

Kontakt: Taramount film, www.taramountfilm.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!