Saturday, June 22, 2024
HomeGreenFotelje 21. Veka

Fotelje 21. Veka

Leolux koristi iznenađenje, kao polaznu tačku u izjašnjavanju posetilaca u drugi svet, svet unutrašnjih postavki ka slobodi. Ono što će ove godine privući veliku pažnju je sigurno šarena sella fotelja.. Ova fotelja ima predispozicije da postane klasik, apstraktnog izgleda I prefinjene dorade.

Udobnost i stil kombinuju novu Sella fotelju. Slika zagonetku višestranog i multifunkcionalnog komada. Ovakav pristup savremenom dizajnu nameštaja, nagon je za inovaciju korišćenja karakterističnog oblika i jarkih boja.

Ovaj zabavan komad nameštaja dolazu u mnoštvo jarkih boja. Idealan je kao centralna tačka stambenog prostora. Daje prijatan osećaj i mekoću, zaobljen oblik idealan je za odmor i relaksaciju.

Kreirana od strane Patrika Bela, Sella fotelja uvijena je u kvalitetnu kožu, ispod koje se nalaze penasti jastuci, a sve to sa aluminijumskim nogama. Svojim izgledom dizajnirana je tako da prati liniju ljudskog tela. Ova fotelja kombinuje unapređeni oblik, visok nivo komfora i idealne dimenzije.

Kao samostalno sedište, Sella predstavlja kreativni život i nudi neograničeni vid varijacija…

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!