Thursday, July 18, 2024
HomeTechnolifeDigitalizacija PoslovanjaGartnerov magični kvadrant za 2022. godinu proglasio je Veritas Technologies vodećim dobavljačem

Gartnerov magični kvadrant za 2022. godinu proglasio je Veritas Technologies vodećim dobavljačem

Gartnerov magični kvadrant za 2022. godinu proglasio je Veritas Technologies vodećim dobavljačem u segmentu rešenja za arhiviranje informacija preduzeća

Veritas Technologies, lider u upravljanju podacima preduzeća od ivice, preko jezgra do oblaka, danas je saopštio da je proglašen liderom u Gartnerovom magičnom kvadrantu za Enterprise Information Archiving*.

Ubrzanje inicijativa za digitalnu transformaciju u kombinaciji sa prebacivanje na hibridni rad, izazvalo je ogroman porast količine podataka koji se generišu iz sve raznovrsnijih izvora. Kako radna snaga postaje raspoređenija širom preduzeća, upotreba alatki za razmenu poruka, video konferencije i saradnju je naglo skočila, što zahteva od organizacija da pojačaju svoje  upravljanje podacima, brigu o privatnosti i politike za osiguranje usaglašenosti na svim platformama na kojima se njihovi kritični podaci nalaze.

Kao priznati globalni lider u zaštiti i upravljanju podacima, Veritas može da se pozabavi ovim izazovom sa objedinjenom i integrisanom uslugom digitalne usaglašenosti koja obuhvata hvatanje, vidljivost, arhiviranje, nadzor i otkrivanje podataka, a podržava kako lokalno genereisane i čuvane podatke, tako i one stvorene i skladištene u oblaku.

“Zahtevi za usaglašenošću u poslovnom svetu danas su daleko složeniji, jer se osetljivi poslovni i lični podaci sada dele široko i često putem platformi za video konferencije i razmenu poruka. Od suštinskog je značaja za današnja preduzeća, posebno u visoko regulisanim industrijama, da budu u stanju da uhvate, arhiviraju, prate i otkriju taj brzo rastući obim podataka”, rekao je Dipak Mohan, izvršni potpredsednik Organizacije proizvoda u Veritasu. “Verujemo da to što smo priznati kao lider u Gartner magičnom kvadrantu za arhiviranje informacija preduzeća pokazuje našu tekuću posvećenost pružanju tržišno vodećih, obloakocentričnih ponuda koje se odnose i na podatke i na regulatornu složenost za naše kupce.”

Tokom protekle godine, Veritas je nastavio da ulaže u unapređenje svojih ponuda za digitalnu usaglašenost, uključujući:

  • Preuzimanje Globaneta, koji je ojačao mogućnosti Veritasovih ponuda dodavanjem nativnih mogućnosti za hvatanje, klasifikovanje, praćenje i otkrivanje u odnosu na praktično bilo koji izvor sadržaja.
  • Brz razvoj eDiscovery i nadziorne SaaS ponude koja radi s kraja-na-kraj mreže sa Merge1 integracijom radi lakog konfigurisanja i prikupljanja sadržaja iz više od 120 izvora, uključujući Microsoft Teams, Zoom, WhatsApp, We Chat, SMS, Amazon S3, YouTube, Redtail i druge.
  • Obogaćivanje metapodataka i analitike za osvetljavanje i upravljanje relevantnim podacima na svom izvoru, uključujući identifikaciju ličnih podataka, nejednaku zaštitu privatnosti putem 140+ politika zasnovanih na veštačkoj inteligenciji i više od 1.000 klasifikacionih obrazaca, uključujući rensomver, analizu sentimenta i otkrivanje jezika.

Kompletnu besplatnu kopiju Gartner magičnog kvadranta za arhiviranje informacija o preduzeću možete pogledati na ovom link-u

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!