Saturday, July 20, 2024
HomeBlueGillette Fusion Cool White

Gillette Fusion Cool White

Mnogi muškarci nisu dovoljno informisani o pripremi i preparatima za negu lica posle brijanja. Svako brijanje umanjuje debljinu epidermisa, a ciklus regeneracije traje i do 28 dana. Ukoliko se proces brijanja ponavlja svakog dana koži lica nećete dati priliku da se obnovi.

Gillette ima pravo rešenje za vas. Brijanje sa Gillette Fusion Cool White biće za vas pravo uživanje, čak i ukoliko imate osetljivu kožu. Oštrice bazirane na Gillette Fusion tehnologiji omogućavaju najpreciznije brijanje bez iritacija. Sloj protiv trenja kojim su oštrice obložene pomaže da oštrice klize niz kožu i pruža prijatnije brijanje. Ovom konfiguracijom silina brijanja je ravnomerno rasporedjena na svih 5 oštrica što dovodi do slabijeg pritiska i manjeg osećaja iritacije.

Gillette Fusion Cool White, gel za brijanje, losion posle brijanja i antiperspirant zajedno čine novu viziju nege lica za muškarce koji žele da lepota i zdravlje kože lica budu njihov prepoznatljivi adut. Zato Gillette preporučuje njihovu zajedničku upotrebu u 3 koraka za savršeno brijanje.

Kao prvi korak važno je da blagim tonikom otklonite svu nevidljivu nečistoću sa vašeg lica. Nanošenje gela za brijanje treba da obezbedi vlažnost kože lica i da potpomogne da brijač lagano klizi niz vaše lice. Formula trostruke zaštite iz Gillette-a umanjuje mogućnost posekotina i iritacije.

Brijanje treba biti izvedeno visokokvalitetnim brijačem, a jedan od najboljih u klasi je Gillette Fusion Cool White sa svojih 5 oštrica i slojem protiv trenja. On vas definitivno neće ostaviti ravnodušnim jer može da dopre i do tesnih uglova. Da biste povratili vlažnost i pomogli obnavljanje epidermisa veoma je važno koristiti i balzam posle brijanja koji ima istu strukturu kao i gel, pa vam stoga preporučujemo Gillette Series balzam za negu nakon brijanja.

Cena (sa PDV-om): između 1100 do 1400 dinara
Kontakt: IDEA, www.idea.rs

Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!