Saturday, July 20, 2024
HomeGreenGillette za osetljivu kožu

Gillette za osetljivu kožu

Ako ste muškarac koji drži do sebe onda brijanje predstavlja vaš svakodnevni ritual. Međutim, nije baš da uživate u tome jer vam se često dogodi da se posečete ili da kožu iziritirate do te mere da posle nikakavi losioni i kreme ne pomažu. Kompanija Gillette ima rešenje za vas i zove se Mach3 Sensitive.

Sa ovim brijačem i njegovim ultra prilagodivim oštricama nikada vam se neće dogoditi da se posečete, a moguća iritacija kože biva smanjana na minimum zahvaljujući aloe vera listiću smeštenom iznad nožića koji svojim umirujućim dejstvom sprečava da koža pocrveni i otekne.

Mach3 Sensitive je dizajniran tako da se njegova tri tanka žilita bukvalno prilagođavaju konturama kože, čime brijanje i samo izbrijavanje predstavljaju posao koji se sa lakoćom obavlja. Ulošci su promenljivi, tako da jednom kupljen brijač nema potrebe da bacate – na taj način se dodatno štedi na novcu. Kompanija Mach3 Sensitive preporučuje u kombinaciji sa Mach3 gelom za brijanje čija pena stvara dodatno umirujuće dejstvo i čini kožu mekšom i lakšom za prolaz oštrica.

Ako već niste pravi je trenutak da sada osetite snagu Mach3 Sensitive oštrica i iskusite najneverovatnije brijanje do sada!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!