Sunday, June 16, 2024
HomeBlueProfi trener

Profi trener

Sigurni smo da se više od polovine naših čitalaca aktivno bavi nekom vrstom sporta, kao i da dobar deo njih koristi iPod media plejere ili iPhone tokom trčanja ili bavaljenja fitnesom kako bi uz zvuke svoje omiljene muzike pojačali tempo vežbanja i maksimalno se opustili.

Isto tako sigurni smo da im i pored prijatnih zvukova “fali” trenutni uvid u pretrčane kilometre i izgubljene kalorije. Dobro, dobro, znamo da će te sada reći da za to postoje specijalizovani satovi i kojekakvi drugi prži-mrži gedžeti, međutim bilo bi divno kada bi vaš iPod mogao da vas obaveštava o svim tim informacijama zar ne? Odmah da vam kažemo nije nemoguće, čak šta više moguće je sa Nike + iPod sport kitom.

Apple-ov Nike + iPod sport kit je nastao kao plod višegodišnjeg istraživanja i potrebe velikog broja korisnika za jednim gedžetom koji bi im omogućio stalni uvid sve vitalne funkcije organizma dok treniraju, odnosno dao precizne informacije o pređenim kilometrima i izgubljenim kalorijama. Sam paket sastoji se iz senzora koji se stavi u patike (najbolje bi bilo da nabavite Nike + patike, pošto u njima postoji poseban deo gde se umeće senzor) i prijemnika koji hvata informacije koje mu senzor šalje. Za sada prijemnik je kompatibilan sa iPod nano, classic i touch media plejerima, kao i sa aktuelnim iPhone telefonima (3GS i iPhone 4). Kada umetnete prijemnik u neki od pomenutih “igedžeta” sve što još treba da uradite je da u sekciji Nike + iPod definišete trening aktivnosti i zabava može da počne.

Kada završite sa vežbanjem ili trčanjem sinhronizujte vaš iPod ili iPhone sa www.nikeplus.com portalom i saznajte dužinu pređenje trase, njen grafički izgled i koliko ste opteretili svoj organizam tokom treninga. Ako vam pak sve to nije toliko zanimljivo podelite ostvarene rezultate sa ostalim korisnicima, sigurni smo da ćete tada biti dodatno motivisani. Eto, toliko od nas. Vidimo se na trčanju!

Cena (sa PDV-om): 3.890,00 dinara

Kontakt: Apcom, www.apcom.rs

iStyle, www.istyle.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!