Monday, February 26, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaGolman Marko Trkulja protiv novinara

Golman Marko Trkulja protiv novinara

Zbog toga što Vam head&shoulders Mentol daje samopouzdanje poput Mesijevog,  head&shoulders je organizovao poseban događaj na kom su novinari imali jedinstvenu priliku da odmere snage sa profesionalnim golmanom kao što to čini Mesi. Gosti su testirali sopstveni nivo samopouzdanja i pokazali svoje fudbalske sposobnosti protiv golmana Crvene Zvezde Marka Trkulje, koji je bio specijalni gost h&s događaja.

Ovom prilikom, Marko Trkulja je otkrio svoj put do uspeha:

“Okupili smo se radi zabave i igranja fudbala, ali takođe želim da Vas obavestim o prednostima h&s Mentol 2in1 koji utiče na porast mog samopouzdanja pri svakom korišćenju. Pomaže mi da postignem izvanredne rezultate na terenu i nadam se da će pomoći i Vama.”

Značajna fudbalska prvenstva su vreme za slavlje a kada je reč o slavlju, podrazumeva se bliskost kako među igračima na terenu tako i među navijačima na tribinama. Kako biste učestvovali u slavlju morate se osećati samouvereno, jer čak i nešto tako malo poput peruti  Vam može stati na put. Kada ste 100% bez peruti, imate samopouzdanje da se približite drugima i učestvujete u slavlju.

Kada je reč o slavlju, podrazumeva se bliskost – kako među igračima na terenu tako i među navijačima na tribinama. Head&shoulders ti daje samopouzdanje da se pridružiš slavlju bez oklevanja,” kaže globalni ambasador brenda head&shoulders, argentinski fudbaler Lionel Mesi.

Budite spremni

Head&shoulders 2 u 1 šampon je stvoren tako da obezbedi sve što je potrebno muškarcu kako bi održao kožu glave zdravom i kosu mekanom na dodir:

1. Zaštita od peruti

2. Temeljno čišćenje

3. Mogućnost oblikovanja kose

Sve ovo zahvaljujući samo jednoj bočici šampona znači da se navijači i fudbaleri zajedno mogu priključiti slavlju bez oklevanja. Kada je reč o sređivanju, Mesi kaže: “Moj ritual sređivanja je veoma brz. Dezadorans, pasta za zube, šampon – naravno head&shoulders – i još svega par stvari, to je osnovno” i dodao: “Pre utakmice sam fokusiran, koncentrisan. Posle utakmice volim da se okupam, promenim garderobu i osećam se sveže.“

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!