Wednesday, July 17, 2024
HomeRedLjubav & SeksGorak život posle braka

Gorak život posle braka

Da, svi mi kažemo na venčanju: dok nas smrt ne rastavi. Ali brojni potpisani razvodi, pokazuju da je malo onih koji se pridržavaju svojih zaveta. Činjenica je da i muškarci i žene varaju, mada statistike pokazuju da muškarci češće varaju od žena. A evo koji su razlozi zbog kojeg je lepši pol neveran:

1. Osveta – Ovo je jedan od vodećih razloga zašto žena vara svoga muža. Uglavnom je muž taj koji je imao aferu, a žena je odlučila da mu vrati istom merom. Nekad i sama sumnja da je muž vara, može naterati ženu da traži muškarca pored kojeg će da se oseća sigurno.

2. Nedovoljna prisnost – Ako vašoj vezi manjka prisnost, žena će imati osećaj da ima aferu kako bi se osetila bliskim sa nekim. Pružanje izuzetne kuće, auta i novca nije dovoljno da bi se žena osećala kompletnom.

3. Neadekvatni seksualni odnosi – Iako vam ovo možda čudno zvuči, ali i žene vole seks, i mogu posegnuti u potragu za istim ako ga ne dobijaju dovoljno.

4.Dozvolite joj da bude nevaljala – Neke devojke vole da budu nevaljale. Uglavnom odlutaju od svoje veze, kada im se desi neka velika promena u životu. Na primer, ako su imale blizak susret sa smrću, ako su stalno bile gojazne i naglo su izgubile višak kg, ili ako prolaze kroz srednjovečnu krizu žene traže žrtvu na kojoj će da isprazne svoju unutrašnju tenziju.

5.Poželjna – Ako žena nema dovoljno samopouzdanja, ona generalno traži nešto što će joj pružiti osećaj da je poželjna. To se uglavnom odražava kroz sex. Ako privuče nekog ko nije njen muž, to znači da još uvek nije za “bacanje”. Ovo se uglavnom dešava kada žena ne dobija dovoljno pažnje od svog muža.

6. Zaljubljenost – Da, dobro ste čuli. Ta mala, nevina devojka koja se udala za vas, i koja je prepuna ljubavi je nestala. Sada je zaljubljena u drugog muškarca. Ženama se dešava da se jednostavno ponovo zaljube u muškarca koji nije njihov muž. Ovo nije za opravdanje, ali jednostavno se dešava da osobe nađu svoju pravu srodnu dušu tek nakon braka.

7.Dosada – Ako vezi nedostaje uzbuđenje, žena će posegnuti na drugim mestima da je nađe. A to podrazumeva i aferu.

8. Odsutni partner – Žena takođe nastoji da ima aferu ako se nalazi daleko od svog supruga duži vremenski period. Na primer, ako je stalno na službenim putovanjima, ili ako radi stalno prekovremeno, žena će pronaći utehu u drugom muškarcu.

9.Partner koji zlostavlja – Ako je supružnik nasilan, normalno je da će druga strana potražiti nežan zagrljaj u drugoj osobi. Žene nemaju dovoljno snage da ostave partnera koji ih zlostavlja ali imaju snage za aferu.

10. Romansa – Nije tajna da je ženska ljubav romantična. Pokloni bez povoda, egzotični izleti, držanje za ruke i slično… Ako prestanete da tretirate svoju lepšu polovinu kao posebnu osobu, postoji mogućnost da će to potražiti kod druge osobe.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!