Thursday, June 20, 2024
HomeBlueHju Grant glumiće umesto Čarlija Šina?

Hju Grant glumiće umesto Čarlija Šina?

Hju Grant je od čelnika TV  mreže Si-Bi-Es (CBS) dobio ponudu da zameni Čarlija Šina u popularnoj seriji “Dva i po muškarca”, piše vebsajt Dedlajn holivud.

Čarli Šin, koji je zahvaljujući ulozi neodoljivog neženje postao najplaćeniji glumac na američkoj televiziji, otpušten je u martu neposredno pre pročetka snimanja devete sezone zbog niza skandala.

Upućeni, međutim, navode da njegova eventualna zamena – spominju se još i glumci Rob Lou, Džeremi Piven i Džon Stamos, neće biti preplaćena poput njega koji je dobijao između 1,2 i 1,8 miliona dolara po epizodi.

Grant (50), najpoznatiji po ulogama u romantičnim komedijama  “Četiri venčanja i sahrana”, “Zapravo ljubav” i “Noting Hil”, vrlo je malo tokom karijere snimao za televiziju.

Svoj poslednji film u Holivudu, “Da li ste čuli za Morganove?”, snimio je 2009.

Prema pisanju Dedlajna, Grantu je ponuđena suma od preko milion dolara po epizodi.

Serija “Dva i po muškarca”, koja se trenutno prikazuje i na našoj televiziji, najgledanija je komedija u Americi sa oko 15 miliona redovnih gledalaca kao i veoma unosan izvor prihoda od reklama za CBS.

Izvor: Tanjug

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!