Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueArt Show"Gravitacija" 3D u bioskopima!

"Gravitacija" 3D u bioskopima!

Filma Gravitacija 3D (Gravity 3D) naći će se od sutra, 03. oktobra, u svim bioskopima! O filmu Alfonsa Kuarona, proslavljeni reditelj Džejms Kameron (Avatar) rekao je: „Bio sam zapanjen i potpuno zbunjen. To je najbolja slika svemira koja je ikada napravljena. Mislim da je to najbolji film o svemiru, koji sam dugo iščekivao da pogledam.”     

Dobitnici Oskara, Sandra Bulok (Slepi ugao) i Džordž Kluni (Siriana) tumače glavne uloge u uzbudljivom filmu koji vas vodi na putovanje kroz neistražene i nezaboravne delove svemira, „Gravitacija“.
Sandra Bulok tumači lik dr. Rajan Stoun, na njenoj prvoj misiji u kosmos, koju predvodi iskusni astronaut Met Kovalski (Džordž Kluni). Ali na njihovom putu događa se velika katastrofa, njihova letilica biva uništena i njih dvoje ostaju potpuno sami, da plutaju kroz mračan i neistražen prostor. Zaglušujuća tišina im otkriva da su izgubili svaku vezu sa Zemljom, a time i šansu da budu spaseni. Dok strah prerasta u paniku, svaki udah podrazumeva da se smanjuju i zalihe kiseonika, a jedini spas može da bude samo još dublje uvlačenje u zastrašujući beskraj.
Trejler filma možete pogledati ovde:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!