Monday, February 26, 2024
HomeBlueHP ENVY Recline sve-u-jednom serija racunara

HP ENVY Recline sve-u-jednom serija racunara

HP je predstavio HP ENVY Recline sve-u-jednom seriju računara, koja nudi najbolje i najimpresivnije iskustvo upravljanja dodirom koje je moguće dobiti u sve-u-jednom uređaju. Inovativnim dizajnom proizvoda, novi HP sve-u-jednom računari omogućavaju korisnicima da pomeraju uređaj po visini i po dubini, čineći interakciju jednostavnijom i udobnijom.    
„Svojim inovativnim dizajnom, HP ENVY Recline ima mogućnost da se lako adaptira i promeni oblik, tako da odgovara različitim potrebama krajnjih korisnika“, izjavio je Luj Perin, direktor korisničkih proizvoda grupe za štampu i personalne sisteme, HP EMEA. „Novom ENVY Recline serijom, HP nudi najprirodnije iskustvo dodirom u radu sa računarima.“
HP je takođe predstavio novo desktop kućište i nove monitore, kao i HP Split x2, odvojivi računar koji nudi punu funkcionalnost notebook računara, sa ekranom koji se odvaja i postaje elegantan tablet. Dodatno, HP predstavlja nove štampače koji omogućavaju korisnicima koji vode računa o troškovima, da se povežu sa svojim dokumentima na uređajima prilagođenim njihovim potrebama.
Impresivni računari na dodir izgledaju sjajno, zvuče sjajno i sjajno rade
HP ENVY Recline23 i HP ENVY Recline27 TouchSmart sve-u-jednom računari, najimpresivniji HP uređaji na dodir, imaju ekran osetljiv na istovremeni dodir deset prstiju, kao i revolucionarni podesivi dizajn, koji omogućava još komfornije iskustvo i veću kontrolu nego ikada ranije.
Istraživanje koje je sproveo HP otkriva da gotovo svi korisnici ekrana osetljivih na dodir vole da im ekran bude blizu i u najnižem položaju prilikom rukovanja uređajem. HP ENVY Recline serija ispunjava potrebe korisnika IPS ekranom visoke rezolucije osetljivim na dodir, koji reaguje na dodir svih deset prstiju odjednom, i jedinstvenim zglobom, koji omogućava da se ekran pomera sa lakoćom. Zglob omogućava da se donji deo ekrana namesti praktično ispod stola i bliže krilu i tako bude u prirodnom položaju za navigaciju dodirom, a može da se postavi i uspravno, za klasičnu upotrebu i gledanje filmova.
HP ENVY Recline23 i HP ENVY Recline27 TouchSmart sve-u-jednom uređaji opremljeni su četvrtom generacijom Intel Core i-serijom procesora i NVIDIA diskretnom grafikom, koji pomažu korisnicima u obavljanju najzahtevnijih poslova. HP ENVY Recline27 takođe sadrži Near Field Communication (NFC) tehnologiju, koja pruža korisnicima mogućnost da samo jednim dodirom dele fotografije, kontakte i linkove.
Dodatno, HP nudi novi sve-u-jednom računar smelog dizajna, sa vrhunskim zvukom za zabavu i muzičke entuzijaste. HP ENVY Recline23 TouchSmart sve-u-jednom Beats Edition uređaj karakterišu crveni i crni kolorit i Beats Audio dual zvučnici, za najbolji zvuk i najbogatije audio iskustvo dostupno na računaru.
Više informacija o ENVY Recline sve-u-jednom računarima dostupno je na sajtu The Next Bench.
Odvojivi računar nudi mobilnost i produktivnost za sve zadatke
Nenadmašan HP-ov portfolio računara nove generacije dizajniran je tako da omogućava korisnicima pristup podacima preko uređaja koji se lako prolagođavaju njihovim potrebama. Oslobađanjem magnetne šarke, korisnici mogu elegantno da se „kreću“ između tableta i notebook računara, koji su praktično jedan uređaj.
HP Split x2 je prilagodljivi, dva-u-jednom odvojivi računar koji kombinuje snagu i prenosivost sa Microsoft Windows 8 operativnim sistemom i snažnom trećom generacijom Intel Core familije procesora. Korisnici sada mogu da uživaju u visokim performansama ultra prenosivog notebook računara pogodnog za praktično svaki zadatak, koji može da postane i tablet veličine 33cm (13-inča), pružajući mogućnost zabave, igranja igrica, gledanja video materijala i još mnogo toga. HP Split x2 se pridružuje modelima HP SlateBook x2 i HP ENVY x2 u portfoliju HP-ovih odvojivih računara.
Bez obzira da li se koristi kao notebook visokih performansi ili kao tablet, živopisan HD ekran osetljiv na dodir dijagonale 33.8cm (13.3 inča) olakšava pregledanje i deljenje sadržaja, igranje video igara sa prijateljima i porodicom, ili uživanje u muzici visokog kvaliteta, uz Beats AudioTM koji pruža najbolji zvuk i najbogatije audio iskustvo na računaru. Opcioni hard disk u bazi proširuje kapacitet za skladištenje podataka, dok dvostruka baterija omogućava korisnicima visoku mobilnost.
Upečatljivog dizajna, HP Split x2 je presvučen mekanim slojem koji obezbeđuje udobnije držanje i manje otisaka prstiju. HP Split x2 takođe nudi i ekskluzivne HP inovacije, kao što su HP TrueVision Full HD(2) prednja veb kamera od dva megapiksela i HP ImagePad za preciznu navigaciju sa više prstiju.
Pristupačan ekran osetljiv na dodir, ugodan za vaše oči i prihvatljiv za vaš budžet
Prilagođen za navigaciju dodirom, novi HP Pavilion 23tm monitor na dodir pruža ugodno i čisto vizuelno iskustvo, po ceni koja je pristupačnija od mnogih monitora osetljivih na dodir sa Windows 8 sertifikatom. Sa dijagonalom od 58,4 cm (23 inča) i jasnim full HD ekranom osetljivim na dodir koji poseduje tehnologiju dodira u pet tačaka, širokim uglovima gledanja i podesivim postoljem kojim je moguće spustiti monitor za 70 stepeni, HP Pavilion 23tm obogaćuje korisničko iskustvo.
HP Pavilion 23tm Touch Monitor se može upariti sa HP Envy Phoenix810 Desktop računarom za vrhunski doživljaj igranja igara, rada na fotografijama, kao i opštu produktivnost i komfor. HP Envy Phoenix810 Desktop PC ima munjevito brz Intel Core i7 Extreme procesor, NVIDIA diskretnu grafiku ili AMD-ovu grafiku ultra visokih performansi, kao i Beats Audio.
HP je takođe najavio HP ENVY 23 IPS monitor, elegantni, ultratanki monitor sa dva HDMI porta za povezivanje različitih uređaja, uključujući mobilne telefone i tablete. Monitor pojačava iskustvo slušanja muzike sa integrisanim priključkom za Beats Audio slušalice.
Dodatne informacije o novom monitoru osetljivim na dodir i desktop računaru može pronaći na The Next Bench blogu.
Svestrani štampač kompaktnog dizajna po ceni koju možete priuštiti
HP-ova nova generacija štampača nudi odličnu vrednost u nekoliko cenovnih rangova. HP Deskjet Ink Advantage modeli ispunjavaju sve potrebe za štampanjem i pružaju korisnicima duplo više odštampanih strana za istu cenu, uz korišćenje povoljnih originalnih HP ink kertridža. Korisnici mogu da počnu sa štampanjem, skeniranjem i kopiranjem odmah po aktiviranju uređaja, uz uštedu prostora zahvaljujući kompatnom dizajnu cele serije.

 • HP Deskjet Ink Advantage 1015 je jednostavan i pouzdan štampač koji se brzo i jednostavno podešava. Sa cenovno prihvatljivim originalnim HP ink kertridžima, korisnici mogu štampati više za manje novca, uz izbegavanje rizičnih dopuna.
 • HP Deskjet 1510 All-in-One omogućava jednostavno štampanje, skeniranje i kopiranje. Korisnici takođe mogu štampati više za manjenovca, uz opcione kertridže velikog kapaciteta.
 • HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One pouzdano i povoljno štampa, skenira i kopira potrebne materijale, uz korišćenje pristupačnih originalnih HP ink kertridža i istovremenu uštedu prostora, zahvaljujući kompaktnom dizajnu koji omogućava postavljanje uređaja tamo gde vam je potrebno.
 • HP Deskjet Ink Advantage 2545 All-in-One pruža korisnicima mogućnost bežičnog štampanja iz bilo koje sobe u kući putem njihovih pametnih telefona, tablet ili PC računara. Takođe, dokumenta mogu direktno biti skenirana u memoriju vašeg mobilnog uređaja preko HP Printer Control aplikacije. Uz pristupačne originalne HP ink kertridže, korisnici mogu štampati „više za manje“, uz izbegavanje rizičnih dopuna.
 • HP Deskjet Ink Advantage 2645 e-All-in-One je jednostavni kompaktni sve-u-jednom štampač, sa ugrađenim faksom i automatskim sistemom za uvlačenje dokumenata (ADF)

Cene i dostupnost

 1. HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One računar će biti dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od septembra, sa početnom cenom od 1.099 evra.
 2. HP ENVY Recline23 TouchSmart All-in-One Beats Edition računar će biti dostupan u Evropi, Bliskom Intoku i Africi od oktobra, sa početnom cenom od 1.099 evra.
 3. HP ENVY Recline27 TouchSmart All-in-One PC će biti dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od septembra, sa početnom cenom od 1.299 evra.
 4. HP ENVY Phoenix 810 Desktop PC će biti dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od 30. Septembra, sa početnom cenom od 999 evra.
 5. HP Pavilion 23tm Touch monitor će biti dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od oktobra, sa početnom cenom od 349 evra.
 6. HP ENVY 23 IPS monitor će biti dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od 15. oktobra, sa početnom cenom od 199 evra.
 7. HP Split x2 će biti dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od kraja septembra, sa početnom cenom od 749 evra.
 8. HP Deskjet Ink Advantage 1015 će biti dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od oktobra, sa početnom cenom od 54 evra.
 9. HP Deskjet 1510 All-in-One će biti dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od septembra, sa početnom cenom od 54 evra.
 10. HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One će biti dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od oktobra, sa početnom cenom od 64 evra.
 11. HP Deskjet Ink Advantage 2545 All-in-One će biti dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od oktobra, sa početnom cenom od 79 evra.
 12. HP Deskjet Ink Advantage 2645 e-All-in-One će biti dostupan u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi od novembra, sa početnom cenom od 89 evra.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!