Wednesday, June 19, 2024
HomeBlueHajde da se igramo

Hajde da se igramo

O tome koliko igračka populacija troši para na vrhunski hardver suludo je trošiti reči pošto poslednja istraživanja govore da baš gejmeri kupuju najskupljei i najkvalitetnije komade elektronike. Od kosmičkih  miševa i tastatura, preko snažnih grafičkih karti i procesora, do vrhunskih monitora, za sve to oni ne žale da potroše novac. Jel to neko od nas pomenuo monitor? Da, mi smo i to namerno, pošto je profi monitora za igranje jako malo na tržištu, bar je tako bilo dok kompanija ViewSonic nije snažno lupila rukom o astal i rekla da to mora da se promeni. Tako je početkom prošle godine lansiran prvi displej sa odzivom piksela od 1ms, a kasanije su usledili i sjajni gejming monitori sa LED pozadinskim osvetljenjem. E,  upravo jedan takav vam i predstavljamo u nastavku priče i verujte nam na reč velike su šanse da se zaljubite u njega.

ViewSonic VX2453mh-LED možda nije previše atraktivan monitor, kao neki fancy modeli, ali je zato definitivno jedan od najboljih kada je igranje igrica u pitanju. Ovaj potpuno sveden i elegantan displej poseduje matricu sa odzivom piksela od 2ms i nudi podršku u rezoluciji od 1920×1080 piksela, što je potaman za igranje najnovijih naslova. Kvalitet prikaza je fenomenalan, a boje su verno reprodukovane. Prelazi su gotovo perfektni čemu dosta doprinosi samo LED pozadinsko osvetljenji, ali i korektno osmišljen OSD koji donosi pravi skup gejmerskih setovanja. Isti je tako odrađen tako da ne morate mnogo da se petljate sa podopcijama, zapravo sve je na dohvat ruke korisniku. Iz naziva modela nije teško zaključiti da se radi o 24-inčnom monitoru, a prava stvar leži u činjenici da je napravljen od materijala koji ne zagađuju životnu okolinu. U odnosu na slična rešenja štedi do 40% energije, tako da je dodatno isplativ po vaš džep.

Od konektora na raspolaganju su vam jedan analogni i dva digitalna (u vidu HDMI ulaza), što ViewSonic VX2453mh-LED čini svestranim rešenjem. Odlično će se uklopiti sa svim vrstama gejmerskih kućišta, od onih nabudženih do onih jednostavnijeg dizajna. Odlične performanse, lakoća korišćenja i sjajna cena, svakako ne ostavljaju mnogo prostora za razmišljanje do da VX2453mh-LED toplo preporučimo. Uživajte!

 

Cena (sa PDV-om): 23.700,00 dinara

Kontakt: ViewSonic, www.viewsonic.co.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!