Monday, May 20, 2024
HomeGreenAstrologijaMesecni Horoskop za Jun

Mesecni Horoskop za Jun

Ovan

Posao: Razgovori koje ste obavili krajem maja, sada će doneti rezultate. Potrudite se da vas ne zavedu razne polu informacije, kojih će biti na sve strane. Idite svojim putem. Ljubav: Najbolja ostvarenja možete postići sa osobom iz Zemljanog znaka – Bik, Devica ili Jarac. Novi partner je osoba koju ste već imali prilike da sretnete, ali nije došlo do upoznavanja. Veza počinje na mestu gde se nosi bilo koji vid uniforme. Zauzete osobe, pružanjem više pažnje i topline svom partneru, mogu očekivati jedan sjajan period. Sve ono što niste uspeli pre, sada će vam se dati. Zdravlje: Uganuće.

.

Bik

Posao: Misli su vam opterećene, jer se radi o dešavanjima, koja su bitna za vašu dalju karijeru. Blizu ste rešenja, zahvaljujući sopstvenoj ideji. Opustite se, niste u opasnosti. Ljubav: Definitivno odustajete od osobe koju ste predugo čekali, da napravi prvi korak. U tome će vam pomoći jedan Blizanca, koji će u vaš život doneti lepu raznolikost. Ovo je ljubav na prvi pogled, i sve se odvija ubrzano. Ukoliko ste u braku, sam početak meseca obećava. Imate osećaj kao da sa partnerom postajete jedna duša i jedno telo. Duge veze su u dogovorima o zajedničkom životu i to ubrzo. Zdravlje: Štitna žlezda.

.

Blizanci

Posao: Ako želite čitavu stvar da dovedete do kraja, budite diskretni. Razgovor ili informaciju koju ste dobili od ženske osobe, ne komentarišite ni sa kim. Očekuje vas uspeh. Ljubav: Početkom meseca će biti mnogo udvaranja. To bi uglavnom bile tajne veze. Sada je na vama da donesete odluku, da li ste za tako nešto spremni. U drugom delu meseca, srećete srodnu dušu, sa kojom veza od samog početka kreće lagano. Imate slična interesovanja i razmišljanja. Do poznanstva dolazi na javnom mestu. Zauzete osobe, sa partnerom dovršavate važne planove za budućnost. Zdravlje: Glasne žice.

.

Rak

Posao: Imate osećaj kao da privlačite sreću, ma šta radili. Veće razumevanje i podrška od strane vašeg šefa, olakšava celu stvar. Napokon ste se usaglasili. Ljubav: Najveća ostvarenja možete očekivati sa osobom iz Vodenog znaka – Rak, Škorpija, Ribe. To je osoba koja je nekada živela u vašem mestu, a sada dolazi iz neke daljine. Tamniji, krupan muškarac. Pri prvom kontaktu će te imati osećaj, kao da se poznajete ceo život. Ukoliko ste bili u velikoj krizi sa stalnim partnerom, ovaj mesec vam donosi potpuni oporavak. Pomirenje i više razumevanja. Sklad. Zdravlje: Jak apetit.

.

Lav

Posao: Dokazaćete se kao osoba, koja će sve uraditi, kako bi ispravila nepravdu. Uspećete da se zaštitite, ali i omogućite veća ostvarenja. Novčana nadoknada ili bolji posao. Ljubav: Imate dobar predosećaj, da će vam se desiti nešto lepo i nezaboravno. Potpuno ste u pravu. Stabilan i smiren partner će vam to ostvariti. To je osoba koja u svemu zna da uživa, a pri tome taj užitak deli sa partnerom. Jedino šta bi moglo da vam smeta, to je što je partner na neki način usporen. Ne samo da će te zadržati svog stalnog partnera, već i vratiti stari sjaj u vaš odnos, ako uspete da se prilagodite. Zdravlje: Jaka energija.

.

Devica

Posao: Ovo je mesec vaših većih ostvarenja, do kojih dolazite svojim zaslugama. Bili ste uporni i odani poslu, a sada stižu nagrade svake vrste. Ljubav: Svojim prijatnim stavom, privući će te jednog Jarca. To je osoba koja je upravo izašla iz duge veze ili braka. Veza kreće tek posle drugog ili trećeg viđanja. Vi se nešto dvoumite, ali partner neće odustati sve dok vas ne pridobije. Krajem meseca neko se vraća u vaš život. Ukoliko ste u vezi ili braku, podržani ste od Jupitera, koji može da vam donese samo nešto dobro i više sreće. Samo vi sami možete umanjiti ovaj dar. Zdravlje: Glavobolja.

.

Vaga

Posao: Početkom meseca ne donosite brzoplete odluke, nešto bitno će te propustiti. To vas ne može ugroziti, ali može usporiti. Odlično ste podržani na polju karijere. Ljubav: Usamljene osobe više nego obično razmišljaju o tome da je došlo vreme ulaska u brak. Ta želja vam je sasvim ostvariva. Sredinom meseca će te upoznati Blizanca, koji se bavi sportom ili nosi uniformu. Sada je sve na vama, koliko ste spremni da se prilagodite. Ne preporučuje vam se ulazak u vezu sa zauzetim partnerom. Neplanirani događaj će vas približiti stalnom partneru. Veća prisnost. Zdravlje: Oticanje zglobova.

.

Škorpija


Posao: Biće izvesnih promena. Novi početak će vam doneti veći optimizam. Brže se prilagođavate, nego što ste očekivali. Odobrava vam se zahtev za pozajmicu ili kredit. Ljubav: Ovo je mesec većih ostvarenja na emotivnom planu života. Biće vrlo burno, ali kvalitetno. Dvoumićete se između Ovna i Bika. Sada je bitno da napravite dobar izbor, jer su veliki izgledi da ste naišli na budućeg bračnog partnera. Neka razum pobedi. Najavljuje vam se jedan duži srećniji period, u kome uz malo prilagođavanja, možete trajno popraviti odnose sa stalnim partnerom. Zdravlje: Osetljiv stomak.

.

Strelac

Posao: Iznenađujuće ste uporni, što će vam doneti odlične rezultate. Nečega će te se morati odreći, kako bi ostvarili više ciljeve. Nezaposlene osobe lakše dolaze do zaposlenja. Ljubav: Brz ulazak u vezu, na samom početku meseca, donosi još brže razdvajanje. Ništa za to, nećete dugo ostati usamljeni. Čeka vas nešto mnogo bolje, sa jednim Blizancem ili Vagom. Partner je klasične lepote, a tako se oblači i ponaša. Doneće vam potreban mir i stabilnost. Imaćete veliku podršku od strane stalnog partnera, za rešavanje važnih problema. Spremite se na dobronamernu kritiku. Zdravlje: Odlično.

.

Jarac

Posao: Sam početak meseca donosi razgovore i dogovor. Očekuje vas timski rad, koji će zahtevati dosta rada i vremena. Bićete zadovoljni, nagrada je velika. Ljubav: Početkom meseca u vaše astrološko polje ljubavi ulazi Jupiter, gde će boraviti duži period i najavljuje ostvarenje i sreću na emotivnom planu. I sami imate veće ciljeve, ne može vas zadovoljiti prosečan partner. U prvoj polovini meseca će te birati između tri potpuno različita partnera. Naravno odabraćete najuspešnijeg. Sreća vam se osmehuje. Manji problemi će okupirati zauzete osobe, ali ih to neće udaljiti. Zdravlje: Upala.

.

Vodolija

Posao: Imate velike ciljeve u privatnom životu, što će vas stimulisati da prihvatite naporan ili odgovoran posao. Sve ide po planu. Imate i jaku podršku, od šefa. Ljubav: Sunce će vas ogrejati na ovom polju života. Sami imate veću želju za izlascima i provodom. U nekom centru, ili centru grada upoznajete budućeg partnera. To je svetlija osoba, koja brzo i mnogo priča. Ipak je na svoj način poseban i interesantan. Pun ideja i humora. Najverovatnije je Bik ili Lav. Više emocija i sklada očekujte u ovom periodu, ukoliko ste u vezi ili braku. Odnos je sve stabilniji. Zdravlje: Povremena nervoza.

.

Ribe

Posao: Jupiter i Sunce vas snažno podržavaju. Zato budite aktivni, ovo je vreme većih ostvarenja i uspeha. Sve zavisi od vas samih. Imaćete priliku, a na vama je da je iskoristite. Ljubav: Sam početak meseca vam donosi ljubav. Dobro ste podržani Jupiterom, koji vam donosi sreću i radost na ovom polju. Najverovatnije sa Bikom, ali tu je i jedan Blizanac. Partner je malo puniji ili ima okruglo lice. Dolazi iz neke daljine, ili ima jaku vezu sa inostranstvom. Najverovatnije mu roditelji žive tamo. Zauzete osobe će imati više druženja i zabave, kroz grupno okupljanje. Zdravlje: Levo stopalo.

.

Sanja , profesionalni Astrolog, Numerolog i Tarot tumac
065/68-17-161

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!