Friday, July 19, 2024
HomeBlueHaljina iz bajke

Haljina iz bajke

Iako se svi sećamo Zlatne knjige koju su nam čitali kad smo bili deca, danas se sa njom možemo sresti na novi zadivljujući način. Dizajner Rajan Novelini oživljava naše detinjstvo na zanimljiv način, kreirajući predivne haljine.  Celokupna Zlatna knjiga haljina kreirana je od zlatne publikacije, stvarajući posebne I fascinatne stavke.

Haljina zlatna knjiga obuhvata 22 kvadratna inča, aktualne treptave plemenite matale a sve to povezano čeličnom žicom čineći haljinu neodoljivom. Ova haljina zapravo je primamljiva za oko zbog mnogobrojnih slika, svakako je idealna za one koji vole da eksperimentišu ali i da budu primećeni.

Hoće li i ostali ljudi imati sliku neodređenog smeška kučeta? Dizajner RajanNovelini pokušao je da napravi ono što je oduvek želeo a to je da približi staru izreku pas je moji lični prijatelj. Svakako je uspeo u tome. Aktuelni umetnici, sun a sajtu ovog dizajnera postavili slike koje predstavljaju korak po korak pravljenja jedne ovakve haljine. Pogledajte sajt i probudite maštu.

Aktuelna haljina zapravo je potpuno sastavljena od slika, plemenitih metala, i sam prsluk koji povezuje celu haljivu stvarajući celinu napravljen je od aktuelne knjige.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!