Sunday, June 16, 2024
HomeTechnolifeGedžetiHuawei nova 11 – elegantan dizajn, moćna kamera i još mnogo toga

Huawei nova 11 – elegantan dizajn, moćna kamera i još mnogo toga

Vrhunska kamera, baterija odličnog kapaciteta, lagana izrada, i sve to u uređaju sofisticiranog dizajna – to su karakteristike koje nam donosi Huawei nova 11. Reč je o pametnom telefonu koji je kreiran u skladu sa užurbanim gradskim tempom, tako da istovremeno privlači pažnju prelepim izgledom, ali takođe predstavlja i uređaj koji može da vas isprati tokom svih dnevnih izazova.

Inspirativni spoj prelepog dizajna i inovativne tehnologije

Prepoznatljiva karakteristika Huawei nova 11 telefona jeste Super Star Orbit Ring, koji je rezultat primene precizne tehnologije obrade metala, čime se postiže jedinstveni sjaj. Dizajn samog prstena na Super Star Orbit Ring-u predstavlja spoj estetike i tehnologije kroz kombinaciju objektiva visoke definicije i futurističkog dizajna. Telefon korisnicima donosi dve živopisne varijante – za ljubitelje nešto klasičnijeg izgleda, tu je elegantna crna varijanta, dok će se smela mint varijanta sigurno posebno dopasti mlađoj populaciji.

Ultra-tanki dizajn – razlika koja se oseti

Ulta-tanki dizajn je zaštitni znak pametnog telefona Huawei nova 11. OLED displej ravnih i tankih ivica poseduje dijagonalu od 6.7 inča i stopu osvežavanja od 120 Hz, čime se postiže šire vidno polje, tako da će strimovanje omilljenih serija i igranje igrica biti izuzetno prijatno iskustvo. Unapređena arhitektura uređaja Huawei nova 11 donosi 10% manju težinu i 16% manju debljinu u odnosu na prethodne gedžete iz ove serije, što je postignuto zahvaljujući 3D integraciji, naprednoj tehnologiji koja omogućava da se sve komponente uređaja kompaktno slože uz efikasnu upotrebu prostora. Telefon je težak svega 168 grama, uz debljinu od 6.88 milimetara, što ga čini savršenim za brz ritam savremenog života.

Ultra-širokougaona prednja kamera za savršene selfije

Huawei nova 11 poseduje ultraširokougaonu prednju kameru rezolucije 60 megapiksela i otvora blende f/2.4, uz širok spektar naprednih funkcija koje će vam pomoći da kreirate fotografije vrhunskog kvaliteta na kojima svi detalji i boje dolaze do izražaja. Pored toga što je idealan za grupne selfije, ovaj telefon poseduje napredne tehnologije obrade fotografije koje unapređuju detalje na selfijima uslikanim pri slabom osvetljenju, tako da sada možete kreirati savršene selfije bez obzira na doba dana ili količinu svetlosti.

Ultra Vision kamera – impresivni portreti, čak i noću

Kada je reč o zadnjim kamerama, telefon poseduje Ultra Vision kameru rezolucije 50 megapiksela, kao i ultra-širokougaonu makro kameru rezolucije 8 megapiksela. Zahvaljući naprednim funkcijama, poput XD Portrait algoritma, portreti se ističu po svojoj izuzetnoj oštrini i živopisnosti.

Huawei nova 11 poseduje čitav spektar modova koji pružaju mogućnost da uhvatite sve uzbudljive i nezaboravne trenutke. AI Snapshot je tu za snimanje svih dinamičnih trenutaka uz izuzetnu preciznost i brzinu, dok makro kamera obezbeđuje kreiranje detaljnih fotografija čak i na razdaljini od samo 2 cm. Vrhunske kamere koje dolaze sa Huawei nova 11 pružaju svim ljubiteljima fotografije mogućnost da kreiraju prava remek-dela.

Baterija koja pomera granice

Uprkos izuzetno tankom kućištu, ovaj telefon opremljen je baterijom od 4500 mAh, koja obezbeđuje celodnevno korišćenje, čak i prilikom intenzivnije upotrebe. Međutim, ono što Huawei nova 11 čini idealnim gedžetom za užurbani gradski život jeste opcija za brzo punjenje, gde do 50% kapaciteta dolazi za samo 15 minuta.

Sve ove karakteristike čine Huawei nova 11 privlačnim izborom za korisnike koji traže kombinaciju estetike, tehnologije i izdržljivosti u svom pametnom telefonu.

Autor: Nebojša

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!