Thursday, July 18, 2024
HomeBlue…i zabava može da počne

…i zabava može da počne

Apple je kompanija pozanata po tome da u pravom trenutku digne strast potrošačima, što je učinila i nedavno lansiranjem novih (ili bolje reći unapređenih) iMac računara za kojima već vlada velika potražnja širom sveta. Pitate se zašto? Bićemo bezobrazni pa ćemo vam otkriti deliće iMac sveta – nove tehnologije fino upakovane, novi procesori , mnogo memorije i po neka tajna, eto to vam je ukratko dobitna kombinacija! A sada da razotkrijemo neke tajne…

Pretpostavljamo da sa priložene fotografije uviđate da fizičkih razlika u odnosu na prethodnu generaciju nema, što i jeste bio cilj proizvođača, obzirom da je ovakav vizuelni koncept odlično prihvaćen od strane kupaca. Znači suština se krije ispod aluminijuma i da, baš je tako. Novi procesori (Quad-core i5 i Quad-core i7 – ako ustreba), brža memorija, moćnija grafika i više prostora za skladištenje – sve to nove iMac računare čini posebnim, zapravo najboljim all-in-one mašinama na svetu.

Ponovo su aktuelne dve familijemašina,  zavisno od dijagonale ekrana: 21.5 i 27 inča. Displeji su najjače oružjenovih  iMac-ova i to potvrđuju i najprestižniji testovi na svetu. Međutim, pored njih svakako treba naglastiti i implementiranje Thunderbolt tehnologije, koja u poređenju sa USB 3.0 protokolom nudi duplo brži transfer podataka, kao i integraciju FaceTime kamerice zahvaljujući kojoj sada potpuno bespletno možete komunicirati sa ostalim vlasnicima Apple proizvoda, bar onih koji imaju FaceTime kamerice. Sve što treba da uradite je da otvorite potpuno besplatan nalog i nakon toga možete pričati i gledati se sa vama dragim osobama koliko vam je volja.

Miš i tastatura dolaze u paketu sa novim iMac računarima i bežičnog su tipa (WiFi tastatura i Magic Mouse), a tu je iproveren paket apalikacija na čelu sa najboljim OS-om na svetu – Snow Leopard-om. I tako, ostalo već pretpostavljamo da znate, ali ako niste upućeni posetite oficijalni Apple-ov sajt i saznajte više o ovim vrhunskim all-in-one računarima. Cene im jesu visoke, ali mi vam kažemo da vrede svaki uloženi dinar!

 

Cena (sa PDV-om):

Modeli dijagonale 21.5 inča – od 116.190,00 dinara

Modeli dijagonale 27 inča – od 166.790,00 dinara

Kontakt:

Apcom, www.apcom.rs

iStyle, www.istyle.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!