Saturday, July 20, 2024
HomeOrangeSvet na jednom mestu - Sani Resort

Svet na jednom mestu – Sani Resort

Kao što ste iz svih prethodnih tekstova mogli da vidite mi tragamo I dalje za idealnim odmorom na plaži, mnogi od nas sanjaju da mir nađu “daleko od svega”. Zato vam sada predstavljamo Sani Resort.


Smešteno na netaknutim obalama poluostrva Kasandra, na Halkidikiju, ovo letovalište prilagođeno je odmoru sa decom, a nalazi se u sopstvenom ekološkom rezervoaru od preko 400 hektara, okruženo zelenim bujnim borovim šumama.

Ovo letovalište vam pruža raskošan smeštaj, najmodernije objekte, širok izbor aktivnosti I sportova I naravno divnu hranu. U samom srcu letovališta nalazi se ekskluzivna marina koja nudi raznovrsne mogućnosti za kupovinu i večernju zabavu.

Možete odsesti u hotelu Sani Beach, koji se nalazi na samoj plaži, odakle se pruža predivni panoramski pogled na Egejsko more. Ukoliko ste ljubitelj smešataja u bungalovima preporučujemo Sani Beach Club, sagrađen u vidu amfiteatra oko bujnog parka, nudi sobe u prizemlju ili na prvom spratu.

U letovalištu Sani Resort možete sebi ugađati kako god hoćete. Upravo zbog toga svakako morate probati jedan od tri spa-centra. Svi su luksuzni, a najtraženiji je upravo The Club Spa- potpuno prirodan, savremeni centar sa aziskim šarmom. Ovde vam se pruža mogućnost odlaska u biosauni, turskom hamamu I širokom izboru tajlandskih I azijskih tretmana.

Bez obzira na godine, u ovom letovalištu ćete uživati u detaljima. Naglasak je uvek na opuštanju i efikasnosti bez trunke nametljivosti, što ga čini destinacijom za svakoga ko ozbiljno planira svoj odmor.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!