Saturday, June 22, 2024
HomeOrangeRomantična pauza - St. Lucia

Romantična pauza – St. Lucia

Poznata svetska zvezda kad god oseti potrebu da pobegne iz surove realnosti, jednostavno se povuče tamo. Reč je o Ejmi Vajnhaus i mi ostali možemo joj jednostavno zavideti na tome. Cotton Bay Village u St. Luciji čini kompleks od neverovatnih 74 luksuznih stanova i vila. Ovaj mali deo pod nebeskim svodom čini jednu od najvećih zemaljskih lepota Karipskih ostrva.


Ukoliko se pitate gde je najbolji doručak svakako preporučujemo Beach club 1461. Doručak započnete sa pogledom na blistavo plavo more jedući Benedikt jaja. Takođe možete i ručati, ali večeru nikako ne smete propustiti na ovom divnom mestu, upravo zbog romantičnog zalaska sunca. Uživajte u zvuke klavira i prefinjenom šampanjcu.

Ako ste ipak za neki fensi provod možete otići do Kapa Mision Vile koja je na desetak minuta vožnje sa sprelepim pogledom. Svakako će vas dočekati romanitična atmosfera i različita vrsta hrane koja će vam pomračiti um. Ukoliko probate govedinu Kobeu nikada nećete moći da je izbacite iz glave.

Gde se opustiti

Kada biste gospođicu Vajnhaus pitali gde da se opustite svakako bi to bilo mesto Nebo Banja koja vam nudi neverovatan tretman. Sve započinje jedostavnim pokrivanjem rasul blatom, njegovo spiranje i svakako masaža. Masaže su divne za opuštanje uz času šampanjca koji predstavlja savršen zadnji dodir.

Za romantični odmor na ovom božanstvenom mestu ne morate da potrošite ni jedan dinar. U Cotton Bay-u postoje zapanjujuće primorske šetnje do plaža „ Tajna Plaža“ i „Magarac Plaža“, obe napuštene. Ono što vam je potrebno da imate kod sebe prilikom njihovog obilaska jeste pakovanje vode, krema sa zaštitnim faktorom i nekoliko Pitonsa ( lokalno pivo).

Šta videti

Ne možete otići u St. Luciu bez istraživanja. To je ostrvo od kojeg vam zastaje dah. Svakako možete videti neverovatnu Piton planinu. Za romanitčnu šetnju svakako obiđite Dijamant vodopade i baštu.

Za ljude avanturističkog duha, svakako se preporučuje obilazak kišnih šuma u brdsko planinskim zajednicama Chassin.

Jedan od najromanitčnijih načina da vidite St. Luciju i njene prirodne lepote jeste kajakom. Ovo mirno krstarenje pružiće vam nezaboravno putovanje od reke prepune lišća do lokalnog života. Uz ovo putovanje u ponudi je i ronjenje.

Sunce, more, romantika i avanture….Destinaciju St. Lucija teško je pobediti kada je reč o idiličnom i inspirativnom odmoru.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!