Thursday, July 18, 2024
HomeArt ShowMuzikaIda Prester feat. Fantom – ’’Budalo’’

Ida Prester feat. Fantom – ’’Budalo’’

Ida Prester u svom novom ljubavnom singlu ”Budalo”, ugostila je tajnovitog mladog umetnika – Fantoma

Posle niza uspešnih singlova, koji su nam obeležili važne mometne prethodne dve godine, Ida Prester nam pred samo leto donosi saradnju sa mladim i talentovanim umetnikom, Fantomom. Za svoju prvu saradnju napravili su i spot, dok je Fantom za samu pesmu osmislio plesni aranžman pun retro sinotva, baziran na zvuku osamdesetih.

Ida Prester feat. Fantom – ’’Budalo’’

Povodom novog singla Ida kaže: “Ovo je pjesma o ljudima koji se opiru ljubavi, a zapravo je od početka sve jasno. Iz straha igraju igrice, prave se ludi i samo gube vrijeme. Za njih je smišljena i poruka pjesme: Prestani s inatom i dođi da me voliš, moglo bi biti dobro baš, budalo. Nek vam ova pjesma i poruka budu soundtrack ljeta koji stiže, ljeta u kojem ćemo nadoknaditi sve propuštene poljupce i zagrljaje.”

Ljubavna igra Ide i Fantoma prenesena je i u zanimljiv pop art video koji potpisuje iskusna filmska ekipa. Režije se prihvatio Miroslav Terzić, autor nagrađivanog filma Šavovi i serije Tajkun, a vizualni deo potpisuje snimatelj Miloš Jačimović (Tilva Roš). Kostime je osmislio Idin dugogodišnji art direktor Marko Ćerketa.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!