Thursday, June 13, 2024
HomeOrangeIdeje za predstojaći odmor

Ideje za predstojaći odmor

Leto je još malo tu – ovo je idealan period da, ukoliko još uvek niste izabrali odmor,to učinite. Vodite se mišlju da ćete odbaciti „bluzu“ obaveza sa leđa. Zato spremite se za zabave na suncu.

Maldivi

Maldivi nas nikada ne mogu razočarati. Maldivi predstavljaju tropski arhipelag koji se sastoji od 1200 ostrva od kojih je naseljeno oko 200. Poznati su po predivnoj prirodi, mirnoj atmosferi i lepom morskom životu.

Maldivi su popularna turistička destinacija za one koji traže mirnu atmosferu, romantičan zalazak sunaca, jedinstven morski život i čistu prirodu. Oko 90 ostrva su luksuzna odmarališta na moru koja nude visok standard objektima i sadržajima. Neke od atrakcija na Maldivima koje trebate videti su:
Koralni greben, kulturne atrakcije, islamski centar, narodni muzej…Za ljubitelje vodenih sportova Maldivi pružaju veliki izbor, a posle „napornih“ dana svakako posetiti neke od Spa centara….

Život na plaži – Tanzanija

Ras Kutani je luksuzno skrovište na plaži Tanzanije, 30 kilometara udaljeno od energignog glavnog grada Dar es Salem-a.

Ovo luksuzno odmaralište se nalazi na fantastičnoj lokaciji na brdu između tropskih šuma sa pogledom na okean sa jedne strane i slatkovodnu belu lagunu, izolovanim peščanim plažama sa druge strane. Savršen je odmor za one koji traže jedinstven i nezaboravan beg od svakodnevnice.
Atrakcije koje u kojima možete uživati na ovom luksuznom mestu su ronjenje, vožnja kajakom.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!