Monday, February 26, 2024
HomeBlueiPhone telefoni dostupni u slobodnoj prodaji

iPhone telefoni dostupni u slobodnoj prodaji


Apcom, Powercom Imaging d.o.o – dugogodišnji eksluzivni distributer za Apple Mac računare, iPad tablet računare, iPod plejere, kao i ostale povezane proizvode – kreće u distribuciju megapopularnih iPhone telefona. U ponudi će se naći iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefoni (SIM free), kao i svi aktuelni modeli iPhone telefona sa kompletnom pratećom opremom.
Prodaja iPhone telefona krajnjim korisnicima startuje od 03. 03. 2015 u iStyle i iLike Apple Premium Reseller prodavnicama, kao i kod odabranih Apple Authorised Reseller prodavaca. Zainteresovani kupci će na prodajnim mestima moći da isprobaju sve aktuelne modele iPhone telefona, ali i da dobiju sve neophodne informacije o istim od strane obučenih prodavaca.
Početak prodaje iPhone telefona pratiće i odgovarajuća podrška, kao i servis organizovan od strane Apple-a sa posebno obučenim i certifikovanim serviserima.
Očekuje se nesmetana i kontinuirana dostupnost svih aktuelnih modela iPhone telefona, kao i pratećih dodataka.
O iPhone telefonima
Još sa lansiranjem prvog iPhone telefona Apple je najavio revoluciju na polju mobilne telefonije otvarajući eru pametnih telefona. Iz generacije u generaciju iPhone telefoni su privlačili sve veći i veći broj kupaca postavljajući neverovatne rekorde u prodaji, nudeći kupcima nove mogućnosti korišćenja i primene. Danas, iPhone telefoni imaju najveće učešće na tržištu pametnih telefona i važe za jedne od najbolje optimizovanih i najizdržljivijih, ali i vizuelno najatraktivnijih. O ogromnoj popularnosti iPhone telefona najbolje govori podatak da početak prodaje svakog novog modela prate redovi ispred prodajnih mesta širom sveta.
Poslednja generacija iPhone telefona koju čine iPhone 6 i iPhone 6 Plus pametni telefoni proglašena je za najboljom, što je potvrdilo i preko 60 miliona korisnika ovih uređaja, ali i neverovatna popularnost na globalnom nivou i fantastična prodaja u zemljama Azije i Evrope. Zanimljivi su i podaci o impresivnim prodajama u prvim minutima i satima početka prodaje iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona koji se mere u milionima primeraka.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!