Saturday, July 20, 2024
HomeGreenIzaberite svoju dnevnu sobu!

Izaberite svoju dnevnu sobu!

Stalno se provlači pitanje kako urediti dnevni boravak Vašeg novog doma? Stručnjaci smatraju da ona mnogo govori o tome ko ste? Da li želite da ona bude formalna ili neformalna? Egzotična ili tradicionalna? Svetla ili neutralna?

Dnevna soba je prostor u kome se provodi najviše vremena, mesto gde uživate sa prijateljima ili porodicom. Uredjenje dnevne sobe predstavlja najveći korak prilikom uredjenja stana.

Osnovni motiv kojim treba da se vodite je da bude udobna. Čak i najatraktivnije uredjena soba Vam neće odgovarati ukoliko se u njoj ne osećate ugodno.

Ukoliko je moguće, poželjno je da bude prostorna.

Da možete slobodno da se krećete, bez preskakanja suvišnjeg nameštaja.

Medjutim, ukoliko imate manji stan, neophodno je da njegovo uredjenje bude planski sprovedeno i da se vodi računa da ne izgleda prenatrpano.

Pored ovoga, voditi računa o izboru nameštaja. Nikada nemojte odabrati glomazne garniture ili veliki sto, bez obzira na to koliko Vam se dopadaju.

Uredjenje dnevne sobe obuhvata i izbor materijala. Bilo da se radi o podnim oblogama, ili materijalima od kojih su napravljene garniture za sedenje, oni Vam moraju biti prijatni na dodir.

Nadamo se da smo Vam olakšali oko uredjenja dnevnog boravka. Ukoliko ne živite sami konsultujte ostale članove porodice o tome kako bi oni želeli da izgleda Vaša zajednička  dnevna soba. Jer je bitno da se svi ukućani osećaju prijatno.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!