Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueArt ShowIzbor za čuvare tajnog kraljevstva povodom pretpremijere filma „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“...

Izbor za čuvare tajnog kraljevstva povodom pretpremijere filma „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“ 18. maja

Povodom pretpremijere filma „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“ distributerska kuća „MCF MegaCom Film“, Udruženje za mlade Srbije (UMS) i Naxi radio organizuju izbor za kraljicu i generala tajnog kraljevstva, 18. maja u 13h u food court-u „Ušće Shopping center-a“. Pretpremijera film, uz poklon glumaca publici, zakazana je za 18. maj u 15h u multipleksu “Kolosej”.  
Na konferenciji za novinare održanoj juče u restoranu „Vapiano“, „Ušće Shopping Center“, najavljeno je da mališani koji žele da učestvuju u izboru treba da predstave svoj kostim inspirisan prirodom. Učesnici sa najkreativnijim kostimom osvojiće titulu kraljice i generala tajnog kraljevstva, kao i nagrade – karte za projekciju filma i poklone sa motivima iz filma. Zainteresovani se mogu prijaviti na adresu cuvari@mcf.rs, kao i na licu mesta.

Stručni žiri sastavljen od glumaca koji su pozajmili glas junacima filma „Čuvari tajnog kraljevstva“ i predstavnika UMS-a izabraće čuvare tajnog kraljevstva, odnosno kraljicu među devojčicama i generala među dečacima.
„Čuvari tajnog kraljevstva 3D“ je nova avantura autora blokbastera „Ledeno doba“ i „Rio“, studija „Blue Sky“.Junacima filma glasove su pozajmili dobro poznati glumci: Teodora Živanović, Siniša Ubović, Marko Janketić, Aleksandar Srećković Kubura, Marko Živić, Dragan Vujić, Nikola Bulatović, Srđan Jovanović, Marko Marković, a gošća sinhronizacije je i popularna pevačica Aleksandra Radović. U originalnoj verziji, u sinhronizaciji su učestvovali: Kolin Farel, Džoš Hačerson, Kristof Volc, Amanda Sejfrid, ali i Bijonse, reper Pitbul i frontmen grupe „Aerosmit“ Stiven Tajler.
„Ovo nije klasična bajka, već priča puna akcije, i mislim da to čini ovaj film drugačijim“, rekla je glumica koja igra glavnu ulogu u filmu, Teodora Živanović, na konferenciji za novinare. „Ovo je još jedna u nizu uspešnih sinhronizacija na srpski jezik“, rekao je Dragan Vujić, reditelj sinhronizacije i glumac koji je pozajmio glas glavnom negativcu Mandrejku: „iz holivudskog studija nismo imali ni jednu ispravku sinhronizacije, i mislim da je glumačka ekipa uradila odličan posao.“
Epska saga inspirisana knjigom Vilijama Džojsa, „Lifmen i hrabre dobre bube,“ predstaviće nam svet kakav do sada nismo videli. Meri Ketrin je ćerka profesora Bombe koji je posvećen proučavanju grupe neobičnih ratnika, zaštitnika šume. Čuvari tajnog kraljevstva su zaštitnici prirode koji žive u skrivenom univerzumu, duboko u šumi. Kao pripadnici Naroda lišća, oni se svakodnevno bore sa silama zla, koje žele da unište prirodu. Ovaj neobični narod predvode kraljica Tara, životna snaga šume, kojom vlada sa poštovanjem, saosećanjem i mnogo humora i general Ronin, vođa ratnika.
Kada Meri Ketrin iznenada dospe u njihov tajni univerzum, zateći će se usred borbe sila dobra, koje štite prirodu, i sila zla koje žele da je unište. Dok pokušava da pronađe način da se vrati kući, ona mora da udruži snage sa jedinstvenim stanovnicima šume, kako bi sačuvali njihov i naš svet.
Trejler filma možete pogledati ovde:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!