Monday, May 20, 2024
HomeBlueNovi Epson štampači sa Ink Tank Systemom predstavljeni u Beogradu

Novi Epson štampači sa Ink Tank Systemom predstavljeni u Beogradu

Kompanija Epson, globalni lider u inovacijama i proizvodnji uređaja za prikaz slike, predstavila je nove modele štampača koji koriste sistem rezervoara za mastila (engl. Ink Tank System) velikog kapaciteta na specijalizovanom partnerskom seminaru u Beogradu.  
Prvi modeli iz L serije koji koriste ovu tehnologiju pojavili su se na srpskom tržištu prošle godine, da bi sada ova serija bila dopunjena unapređenim multifunkcijskim modelima sa podrškom za Wi-Fi, mobilno štampanje i ADF funckionalnošću. Takođe su predstavljeni monohromatski štampači iz WorkForce M serije koji su namenjeni poslovnim korisnicima koji žele da smanje troškove štampe, uz dosledan kvalitet koji Epson nudi.
Nakon prezentacije, demonstracija na licu mesta pokazala je prednosti koje Ink Tank System štampači nose sa sobom. Izloženi modeli bili su L355 i L550 za opštu primenu, WorkForce M105 za kancelarijska okruženja i foto štampač L800 koji je korišćen za štampanje fotografija visokog kvaliteta.
Model L355 je bežični, multifunkcijski kolor štampač sa integisanim sistemom rezervoara za mastila, koji poseduje Wi-Fi konektivnost i podršku za mobilno štampanje. Model L550 pored svega ovoga može slati faks, a takođe poseduje ADF funkcionalnost, LCD ekran i Ethernet konektivnost. Oba štampača dolaze sa dve dodatne bočice crnog mastila zapremine 70ml, sa kojima u startu možete odštampati do 12,000 crno-belih strana i 6,500 strana u boji, te cena mastila po odštampanoj strani iznosi svega 0,0043€ ili 2,19€. za ceo tabak (500 papira).
Model WorkForce M105 je monohromatski štampač sa integisanim sistemom rezervoara za mastila sa mrežnom podrškom, kao i podrškom za Wi-Fi i mobilno štampanje. Idealan je za manja poslovna okruženja koja nastoje da smanje troškove štampe i povećaju produktivnost. Svi modeli iz WorkForce M serije dolaze sa dve bočice crnog mastila – jednom početnom i jednom standardnom, zapremine 140ml – koje zajendo nude obim štampe od 11,000 stranica, te cena mastila po odštampanoj strani iznosi svega 0,0023€ ili 1,18€. za ceo tabak (500 papira) .
“Epson je jedini proizvođač na svetu koji zahvaljujući Micro Piezo tehnologiji (koja ove godine obeležava 20 godina postojanja) krajnjem korisniku može ponuditi najnižu cenu po odštampanom dokumentu i fotografiji”, izjavio je Renato Vinćenti, marketing menadžer za razvoj u kompaniji Epson. “Današnjem korisniku je veoma važna isplativost prilikom dugoročnog korišćenja uređaja, a ne samo cena hardvera. Mastilo, radni vek i štednja energije su faktori koji postaju najvažnije stavke pri kupovini”, dodaje g-din Vinćenti.
Za više informacija o dostupnim Epson proizvodima možete se obratiti zvaničnom distributeru Epson proizvoda u Srbiji, kompaniji Ewe Comp. Više informacija o Ink Tank System proizvodima imate OVDE.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!