Tuesday, November 28, 2023
HomeBlueArt ShowIzložba „Humans“ Nemanje Maraša u KvArt BW

Izložba „Humans“ Nemanje Maraša u KvArt BW

Na izložbi Humans će biti predstavljeni minimalistički, portretni i crno-beli radovi koji označavaju karakterističan umetnički potpis fotografa Nemaanje Maraš

Na izložbi će biti predstavljeni minimalistički, portretni i crno-beli radovi koji označavaju karakterističan stil autora. Posetioci će imati priliku da dožive fotografiju kao savremeni medij na kom se odigrava sinteza emocija, misli i psihološkog stanja kako fotografisanog subjekta, tako i umetnika izaIzložba Humans umetnika Nemanje Maraša biće otvorena u nedelju, 11. decembra, u 18 časova u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu Galerije. kamere.
Nemanja Maraš je rođen 1989. godine u Beogradu. Osnovne studije završio je na odseku Primenjena grafika – smer fotografija na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, dok je master studije digitalnih umetnosti završio na Fakultetu za medije i komunikacije. Sarađivao je sa brojnim modnim dizajnerima, muzičarima, glumcima, reklamnim agencijama i nevladinim organizacijama. Član je ULUPUDS-a i prvi je srpski Sony Imaging Ambassador.
Izložbu Humans organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW. Izložba će biti otvorena do srede, 21. decembra, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova.

Ulaz na izložbu je slobodan.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!