Saturday, June 22, 2024
HomeBlueArt ShowIzložba „Naš porodični ljubimac“ povodom filma „Pingvini moga tate“

Izložba „Naš porodični ljubimac“ povodom filma „Pingvini moga tate“

Novi film Džima Kerija, „Pingvini moga tate“, biće pretpremijerno prikazan 20. i 21. avgusta u bioskopima „Kolosej“, „Ster Cineplex“ i „Arena Cineplex“, dok će se na redovnom repertoaru bioskopa naći će od 25. avgusta. Povodom pretpremijere na prizemlju centra „Ušće Shopping Center“ u subotu, 20. avgusta u 15 časova, biće otvorena izložba fotografija „Naš porodični ljubimac“.

Izložba „Naš porodični ljubimac“ sastavljena je od 20 najboljih fotografija prikupljenih tokom istoimenog nagradnog konkursa koji se odvijao na Fejsbuk strani „MCF MegaCom Filma“. Duhovite i nežne fotografije prikazuju porodice sa kućnim ljubimcima u raznim situacijama. Ovom prilikom žiri će proglasiti i pobednike nagradnog konkursa, koji će osvojiti produženi porodični vikend na Tari, poklon Centra dečijih letovališta.

Jedan od najpoznatijih komičara današnjice, Džim Keri, u filmu „Pingvini moga tate“ igra Toma Popera, beskrupuloznog biznismena čije srce će otopiti neočekivani prijatelji. Nakon smrti Tomovog oca, velikog svetskog putnika koji je retko bio kod kuće, na vrata mu stiže neobično nasledstvo – 6 pingvina. Zahvaljujući ovim bezobraznim, napornim, ali i očaravajućim stvorenjima, svi planovi gospodina Popera će se promeniti, a njegova porodica ponovo će se naći na okupu.

Osim što će biti u prilici da vide izložbu, posetioci će moći i da se zabave družeći se sa magazinom „OK!“ u crtaonici „Pingvini su OK“, kao i da dobiju na poklon primerke ovog popularnog magazina.

Izložba „Naš porodični ljubimac“ moći će tokom predstojećeg vkenda da se vidi na prizemlju tršnog centra „Ušće“, a u ponedeljak će biti postavljena ispred multipleksa „Kolosej“.

Kontakt: MFC, www.mfc.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!