22.8 C
Belgrade
Wednesday, June 16, 2021
Home Technolife Digitalizacija Poslovanja Iznajmljivanje multifunkcionalnih uređaja i fotokopira za mali i srednji biznis
ImageRunner_C7780i_08-Enabling-Digital-Transformation
ImageRunner_C7780i_08-Enabling-Digital-Transformation

Iznajmljivanje multifunkcionalnih uređaja i fotokopira za mali i srednji biznis

Ako gledamo zapadne sisteme poslovanja, u velikoj meri iznajmljivanje opreme za kancelarije je zamenilo kupovinu iste, tako da nečudi i veliki broj kompanija koje u Srbiji su krenule sa sistemom Iznajmljivanja multifunkiconalnih uredjaja za vaš biznis.
Izraz “manje je više” veoma slikovito je počeo da se primenjuje na sistem rada određenih grupacija. Uspešnost velikih i malih bizinisa meri se do najsitnijih detalja i posle jasne i temeljne analize tržište se konstruiše prema merama uspešnih ljudi i njihovih ideja.

U stvaranju biznisa neophodna je dobra računica kako biste ravnomerno raspodelili kapital. Mnoge ideje u startu se kategorišu kao neuspešne zbog krive slike posmatranja neopohodnih stvari koje su vam potrebne da se napravi prvi korak. Početak sam od sebe zahteva elementarnu opremu npr. kancelarije, magacina, opšteg radnog prostora…

Kako bismo mogli da pružamo usluge za koje želimo da imamo pozitivne rezultate neophodna su sredstva i oruđe koje nam pomaže da ostvarimo komunikaciju, izdajemo naloge, izražavamo ideje, skiciramo planove, podnosimo izveštaje, organizujemo sastanke…

Opremljenost kancelarijskog i radnog prostora naizgled je jednostavan čin, međutim kada malo bolje postavimo svoje ciljeve u ostvarenju bizinsa ključni faktori jesu naše mogućnosti koje izražavamo iz tog posebnog mesta.

Opšti kancelarijski/radni prostor ne može da se zamisli bez računara, štampača, fotokopirmašina, skenera i drugih uređaja koji predstavljaju najsavremenija i najpraktičnija sredstva za umnožavanje, prenošenje i dostavljanje informacija.

Iako smo kao društvo veoma napredovali, sredstva komunikacije umesto papira zamenili smo internet vezom i uređajima, ipak u poslovnom svetu papir još nije doživeo dostojnog zamenika.

Kao neko ko pokreće biznis ili prati krilaticu “manje je više” dolazi do rezultata da opremanje jednog radnog prostora ne mora više da zahteva enormna ulaganja.

Iznajmljivanje opreme za štampanje poput fotokopir mašina, Multifunkcionalnih štampača, Dokument skenera, dovelo je do bržeg i uspešnijeg poslovanja malih i velikih preduzetnika.

Jednostavna kalkulacija i jasan cilj doveo je do toga da “start-apovi”, agencije, redakcije, mala i srednja preduzeća ostvaruju svoje ciljeve pametnim izborom kada je reč o načinu poslovanja unutar svog radnog prostora.

Iznajmljivanje opreme za potrebe kancelarije poput fotokopir mašine oslobodio je potrošača preko dvesta hiljada dinara u samom startu. Paket usluga koje kompanije poput mivir.rs nude sadrže različite benefite koji su se pokazali kao prvi izbor kod novih pokretača biznisa.

Uštedite do 40% na troškovima štampe

Rentiranje opreme za štampanje je visoko razvijena praksa na zapadu što je pokazatelj da se ekonomične ideje vrlo lako prenose i adaptiraju u našu sredinu.

Kompanija M&VR open connections doo Beograd koja se visoko kotira kod nas pruža usluge iznajmljivanja opreme za štampanje. Njihovi stručnjaci prave plan prema vašim potrebama poslovanja koji će vam omogućiti jasan pregled i kontrolu radnog prostora i potrošnje. Kada već možete da birate birajte da uštedite.