Saturday, June 22, 2024
HomeBlueJastuk budilnik

Jastuk budilnik

Nasilan i nametljiv zvuk budilnika ujutru remeti san i često pzvodi “ borbu ili let ” reakciju. Novi projekat “ glo jastuk” ima za cilj bolji i prirodniji način buđenja od svakodnevnih alarma. “ Glo jastuk” je alternativa tradicionalnom alarmu.

“Glo jastuk” koristi integrisane tkanine za podešavanje alarma. Vreme se pokazuje na površini jastuka koristeći LED mreže unutar njega.

Ljudi odlaze na spavanje i prolaze kroz pet faza sna. Četrdeset pet minuta pre namešenog vremena za buđenje jastuk počinje da svetli. Intezitet svetlosti se povećava postepeno od 0 do 250 luksa i simulira prirodnu svetlost.

U određeno vreme jastuk emituje svetlost dovoljnu da se prirodnim putem telo probudi. Upotreba svetla umesto zvuka podstiče telo da se uspostavi zdrav ritam spavanja, i da dan započne bez stresa.

Spoljna maska jastuka napravljena je od 100% pamuka, drugi sloj je tanka mreža, treći sloj vetelin pene, četvrti sloj Led slojeva razvijenih od strane Phillips-a i peti sloj visoko- elastične memoriske pene. Na njemu se nalaze šest taster za sve funkcije jastuka.

Indikator baterija govori da kada je svetlo zeleno jastuk je pun, a kada je crveno potrebno mu je punjenje.

Jastuk je takođe bežičan i omogućava slobodu kretanja u krevetu.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!