Saturday, June 22, 2024
HomeGreenDivno oblikovane drvene police

Divno oblikovane drvene police

Posle duge i naporne zime, došlo je vreme za osvežavanje domova. Najbolja stvar za odmrzavanje domova sa prvim prolećnim pupoljcima je svetlo zelena boja u zatvorenim prostorima.

Svi oni koji smatraju da knjige pripadaju samo pravougaonim policama, jako greše. Nova drvo polica lepa je sama po sebi, i osvežava prostorije. Inspiracija za ovo umetničko delo leži u ljubavi prema prirodi i drveću.

Koji je bolji način da negujemo ljubav prema čitanju neko prikaz svih omiljenih naslova na simpatičnom drvetu polici? Dizajner Shawn Soh dizajnirao je ovo stablo kako bi razbio tradicionalne pravougaone police.

Kreirana je da potseća na stvarno drvo iz šume, parka i to u svim veličinama. U ovom slučaju knige dolaze iz drveća.

Umesto da koristi drvo kao dizajn, što uključuje tone sečenja i guljenja drveća dizajner je odlučio da upotrebi čelik, koji je izdržljiv i jednostavan za recikliranje. Proizvodnja svake police i svakog procesa traje po nedelju dana, uključujući zavarivanje ali i savijanje koje se izvodi ručno.

Ova drvena polica idealna je i za dečije sobe, kako biste im probudili ljubav prema čitanju!

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!