Saturday, July 20, 2024
HomeBluePecaroški san ili akter horor filma?

Pecaroški san ili akter horor filma?

Ako ste od onih koji misle da su sve videli u životu, shvatite da će iskrsunti nešto neočekivano novo što će Vas iznenaditi, oduševiti ili pak zastrašiti. Ako ste strastveni pecaroš, sigurno mislite da ste, ako ne uživo, onda bar na slikama ili u reportažama videli sve vrste riba. Možda je tokom vaše pecaške karijere najveća riba koju ste upecali između dve i deset kilograma. Možda Vam je pecanje samo hobi. Svejedno sigurno ste ponosni na vaš ulov.

Sada se postavlja pitanje koliko biste bili ponosni kada biste znali koliko se velike ribe kriju u vodama Afrike…

Najkrvoločnija riba-predator od svih slatkovodnih vrsta jeste tigar riba. Ona napada ribe pola svoje veličine raskidajući ih svojim ogromnim zubima.

Ribolovci koriste sajle za kočnice na biciklu, ali ni one nisu imune na oštre zube ove ribe.

Ova riba predstavlja afričku verziju pirana, samo u mnogo većim razmerama. Riba tigar je jedna od omiljenih riba sportskih ribolovaca Centralne Amerike. Spada u deset najborbenijih riba na planeti. Ona ima 32 zuba, čija je veličina približna veličini zuba velike bele ajkule.

Njena dužina, može se reći zastrašujuća je i kreće se do 2 metra, težina joj dostiže do 50 kilograma…

Ova vrsta ribe poznata je po svom temperamentu, napadima na ljude, pa čak i na krokodile.

Kada biste uhvatili ribu tigra, ne biste se možda hvalili da ste upecali najlepšu ribu, ali zasigurno biste se pohvalili da ste upecali bućeg kandidata za ulogu u najstrašnijem horor filmu.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!