Monday, May 20, 2024
HomeRedLjubav & SeksKako da saznate da li vas vaš partner vara

Kako da saznate da li vas vaš partner vara

Ako imate onaj  osećaj u stomaku koji vam govori da se nešto dešava između vašeg partnera i neke druge žene, ali niste sasvim spremni da u nekog uperite prstom, pročitajte listu šifri koje je pripremila Stefani Aleksander, direktorka sajta “Women Savers”. Uz pomoć ovih znakova otkrićete neverstvo, ukoliko zaista postoji.

Znak 1

Obratite pažnju da li je vaš partner promenio svoje navike. Na primer, da li se doteruje više, ili stavlja parfem bez nekog pravog razloga. Takođe, može početi sam da pere svoj veš ili da se tušira češće nego ranije.

Znak 2

Partner koji vara često pati od nesanice zbog toga što pokušava da vodi dupli život.  Takođe, muškarci koji varaju mogu da imaju problem sa spavanjem jer ih muči savest. Pratite kako spava vaš partner, obratite pažnju da li češće spava posle podne, a noću dugo ostaje budan. Proverite da li se možda u toku noći dopisuje sa svojom ljubavnicom.

Znak 3

Držite širom otvorene oči kako biste uspele da vidite da li negde na podu leže šnale ili neki drugi aksesoari koji nisu vaši. Vrlo je verovatno da će drugoj ženi to “slučajno” da ispadne posle tuširanja. Takođe, imajte na umu ako vam partner kupi parfem koji inače ne koristite vrlo je verovatno da isti taj nosi njegova ljubavnica. Korišćenjem istog mirisa nikada ne bi posumnjale da ima drugu ukoliko taj miris osetite na njemu.

Znak 4

Ako je vaš partner u vezi sa nekom drugom ženom, neće moći da sakrije uzbuđenje koje  ima zbog tog novog odnosa. Mogao bi spontano da spomene ime te žene u razgovoru sa vama. Pored toga muškarac koji vara obično izgubi interes da provodi slobodno vreme sa svojom ženom. Obično prestane da priča o dugoročnim planovima koji su u vezi sa vašom zajedničkom budućnosti.

Znak 5

Partner koji vara, mora da nađe vreme da provode sa svojom ljubavnicom. Muškarci se uglavnom koriste tipičnim načinima kao što su različiti izgovori da mora na ostane duže na poslu, ili im se naglo povećava broj poslovnih putovanja. Ako je vaš partner raspoložen da skokne do prodavnice, a vrati se kući zaboravljajući više od jedne stavke na listi, budite sigurni da nešto krije.

Znak 6

Jedan od najočiglednijih signala je najstariji znak koji Stefani Aleksander pominje u svojoj knjizi. Ako vam kaže kako je angažovao pomoćnicu i onda napomene kako nije posebno atraktivna, a vi posle otkrijete da je predivna, onda je to i više nego potvrda vaših sumnji.

Znak 7

 Obratite pažnju da li vaš partner postaje sve tajanstveniji kada je u pitanju njegov mobilni telefon. Često isključuje zvono na telefonu? Treba mu više vremena da se javi na telefon kada ga vi zovete? Pitajte ga da vam posudi svoj mobilni: ako mu postane neprijatno i unervozi se, onda nešto krije.

Znak 8

 Muškarac koji vara sve je manje zainteresovan za seks i često je “previše umoran”. Sa druge strane, oprezan prevarant znaće da promena u seksualnim navikama može kod vas da probudi sumnju, pa će pokušati na sve načine da održi normalnu rutinu.

Znak 9

Takođe, iskusni prevarant uvek obriše istoriju poseta na svom računaru. Ali, podatak da je registrovan na nekom forumu nije teško pronaći. Pregledajte popularne sajtove za potragu partnera i ukucajte njegovo ime da vidite hoće li iskočiti. Takođe, vodite računa da može lažno da se predstavlja, pa malo to istražite.

Znak 10

Obratite pažnju da li postoje neke promene u kolima. Na primer, da li je radio okrenut na neku stanicu koju inače ne slušate. Takođe, možete da napravite test da proverite da li je neko bio u vašem krevetu,  u toku pre podneva stavite neki mali predmet pod jastuk, kao na primer gumicu za brisanje, i kasnije proverite da li je još tu.

Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!