Sunday, June 16, 2024
HomeBlueHyperX četvorokanalna memorija za Sandy Bridge-E procesore

HyperX četvorokanalna memorija za Sandy Bridge-E procesore

Kompanija Kingston Technology Europe Ltd, članica korporacije Kingston Technology Company Inc., nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je seriju Kingston HyperX Genesis memorija u kapacitetima od 8 GB, 16 GB i 32 GB sa podrškom za nove Intel Sandy Bridge-E X79 četvorokanalne procesore i X79 Express bazirane matične ploče. Kingston HyperX Genesis je savršeno rešenje za entuzijaste kojima su potrebna četvorostruka uvećanja perfomansi koje nude ćetvorokanalna rešenja u odnosu na jednokanalna.

Za ekstremne korisnike kojima je potrebna ne samo najbrža memorija već i memorija najvećeg kapaciteta, Kingstonova memorija na 2400MHz i 2133 MHz će uskoro biti dostupna u kompletima od 8 GB i 16 GB po četiri modula. Drugi modeli HyperX Genesis memorije za X79 sisteme uključuju 1866MHz i 1600MHz modele u kompletima od četiri ili osam modula sa kapacitetima koji idu od 8 GB do 32 GB. Svi Kingstonovi HyperX kompleti su dostigli Intel XMP sertifikat i kompatibilni su sa najnovijim X79 matičnim pločama proizvođača kao što su Asus, GIGABYTE, MSI i ASRock.

“Naša najnovija HyperX memorija je specijano napravljena kako bi omogućila najbolje perfomanse kada su u pitanju novi Intelovi Core™ i7-3960X ili 3930K procesori sa podrškom za četvorokanalnu memoriju”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne  Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije, kompanije Kingston Technology Europe. “HyperX Genesis za X79 platformu će skalirati na nove overklok nivoe kada su u pitanju ekstremni igrači, entuzijasti i kreatori sadržaja.”

Za više informacija posetite www.kingston.com/hyperx

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!