Saturday, June 22, 2024
HomeBlueEfikasni, pristupačni štampači za manja poslovna okruženja

Efikasni, pristupačni štampači za manja poslovna okruženja

Kompanija Epson učvrstila je svoju posvećenost podršci malim poslovnim okruženjima dodavanjem tri nova all-in-one štampača koji su specijalno dizajnirani da pomognu manjim kompanijama da uštede vreme i novac, uz izvanredan kvalitet štampe. Modeli Epson Stylus Office BX305FW Plus, BX630FW i BX935FWD omogućavaju efikasnije štampanje, skeniranje, kopiranje i slanje faksa uz veći izbor mogućnosti povezivanja.

Velike brzine štampanja koje postižu modeli BX630FW i BX935FWD omogućavaju vlasnicima manjih preduzeća da poboljšaju produktivnost dok prednje ladice za papir visokog kvaliteta omogućavaju minimalno vreme potrebno za zamenu papira. Dodatno, svi modeli iz ove serije poseduju automatski pohranjivač dokumenata koji štedi vreme, tako da korisnici mogu brzo skenirati, kopirati ili poslati faksom dokument.

Firme sada mogu ostvariti uštedu 50 odsto po strani u poređenju sa konkurentskim laserskim štampačima. Odvojieni DURABrite Ink kertridži štede novac firme budući da je dovoljno zameniti samo onu boju koja je potrošena. Dodatna ušteda je potvrđena ENERGY STAR sertifikatom za smanjenu potrošnju energije, što donosi manje račune za struju, dok dvostrano štampanje, kopiranje, skeniranje i slanje faksa koje omogućava model BX935FWD omogućava firmama da smanje potrošnju papira i troškove do 50 odsto.

Alberto Raviolo, šef odseka inkdžet štampače za mala preduzeća je izjavio: „ Novi all-in-one štampači omogućavaju firmama takav nivo fleksibilnosti i slobode koji je u skladu sa njihovim vremenom i mogućnostima uštede. Modeli BX630FW i BX935FWD nude Ethernet i Wi-Fi konektivnost i dolaze sa servisom Epson Connect koji omogućava jednostavno, bežično štampanje sa pametnih telefona i tablet računara. Dodatno, korisnici mogu putem mejla slati dokumente i slike direktno do štampača iz bilo koje tačke sveta.”

Epson Stylus Office BX305FW Plus, BX630FW i BX935FWD specijalno su razvijeni kao odgovor na potrebe manjih preduzeća i dostupni su od 1. novembra 2011.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!