Saturday, April 20, 2024
HomeBlueKako nam javlja Boda Ninković “STIŽE DEDA MRAZ”

Kako nam javlja Boda Ninković “STIŽE DEDA MRAZ”

Boda Ninković, Jovica Tišma i ekipa saradnika sa kojom su realizovali album “Čudne reči“ (Multimedia Music), poželeli su srećnu Novu godinu svojoj maloj publici novim animiranim videom za pesmu “Stiže Deda Mraz“.

– Poštovani dečji narode, stiže Deda Mraz! – poručuju Boda i Jocko i tvrde – Svako ko je dobar bio, poklončić je zaslužio. Kad se čuje  – Ho! Ho! Ho! svi će znati ko je to! A dok Deda Mraz ne stigne, Boda, Jocko i Ljuba vam poklanjaju super pesmicu za novogodišnji đuskanjac!

– I ne zaboravite – poručuje društvance sa albuma “Čudne reči” – Ne skidajte osmeh s lica, srećna Nova godinica!

Photo: Promo (Multimedia Music)
Photo: Promo (Multimedia Music)

Originalne crteže za ovaj video uradio je Saša Gvozdenović a montažu potpisuje Vladimir Jakšić – Musa. Za pesmu “Stiže Deda Mraz” tekst je napisao Jovica Tišma, muziku i aranžmane uradio je Ljuba Ninković, a peva je Boda Ninković!

Boda Ninković i Jovica Tišma, zajedno sa Ljubom Ninkovićem i sjajnom ekipom saradnika, osmislili su i snimili ovo važno, prelepo i zanimljivo izdanje sastavljeno od 13 “ozbiljnih pesama za decu“.

“Čudne reči“ otpevao je Slobodan Boda Ninković. U nekim pesmicama su mu pomogli Emilija Ninković, Horić muzičkog centra Mimi i Jocko. Ali, da bi oni imali šta da pevaju Ljuba Ninković je smislio muziku i aranžmane i skoro sve odsvirao.

Skoro, jer su mu u nekim pesmicama pomogli Marija Tunić i Nebojša Neša Brdarić. Ali, da bi svi oni imali šta da pevaju i sviraju, tekstove pesmica je smislio i napisao Jovica Jocko Tišma.

CD  Boda – “Čudne reči” možete da kupite na svim prodajnim mestima Multimedia Music kao i online.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!