Wednesday, May 22, 2024
HomeRedLjubav & SeksKako upecati super frajera?

Kako upecati super frajera?

Pametnom strategijom i ovladavanjem umećem zavođenja bez problema ćete uloviti super frajera koga gledate već danima. Mnoge žene danas se žale da ne uspevaju da pronađu muškarca, a ne znaju u čemu je problem. Možda ne bi bilo loše da se podsetite na umeće zavođenja. Američki seksolozi ponudili su nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da u kratkom vremenu upecate frajera koji vam se sviđa.
Pravo mesto je ključno

  • Ne možete otići u bar pun muškaraca koji gledaju važnu fudbalsku utakmicu i očekivati da će vam posvetiti pažnju. Ali zato možete otići u klub u kome se okupljaju muškarci baš da bi upoznali devojke ili na neko drugo mesto, zavisi od toga kakvog muškarca želite. Ako, primera radi, uz sebe želite muškarca koji ceni umetnost, onda ćete ići u pozorište ili na promocije knjiga. Dakle, pravo mesto na kome ćete ga potražiti je ključno, a izbor napravite sami.

Moć mirisa

  • Miris je jedan od najsnažnijih podsvesnim činilaca koji utiče na presude i odluke. U jednom istraživanju čak 89 odsto muškaraca izjavilo je da miris može povećati privlačnost žene. Od davnina su žene znale da zavode svoje muškarce mirisom, pa je vreme da tu taktiku primenite i vi. Odaberite miris koji vam najviše odgovara i koji govori o vama, a potom ostanite dosledni. Neka ga on uvek veže uz vas.

Malo pokažite, puno sakrijte

  • Ako mislite da muškarce privlače žene koje se oskudno oblače, varate se. Možda će se za takvom okrenuti, ali njihovu pažnju ipak zaokupljaju žene koje su obučene seksi, ali njihova odeća ne otkriva previše. Uz to, vrlo je važno da se osećate seksi u svojoj koži i odeći jer onda tako i zračite. Dakle birajte odeću u kojoj se osećate ugodno i skesi, a s dekolteima i minićima ne preterujte.

Budite samouverene

  • Svi pravi frajeri složni su u jednom – nema ništa seksepilnije i privlačnije od samouverene žene. Kao što i same znate, samouverenost se ne gradi preko noći. Za to je potrebno neko vreme. Uzmite onoliko vremena koliko vam je potrebno. Izgradite novu sebe – onu koja će se dobro osećati u vlastitoj koži.

Pokažite zainteresovanost

  • Iako kratkotrajna nedostupnost ima svoje mesto u igri zavođenja, nikako nemojte preterivati. Diskretno mu pokažite da vam se sviđa i da ste zainteresovani. To ne znači da mu nakon 10 minuta poznanastva izjavljujete ljubav ili pravite zajedničke planove za budućnost. Jednostavno, gledajte ga u oči, igrajte se kosom, osmehnite mu se, okrenite telo prema njemu. Neverbalnom komunikacijom poručite mu da vas zanima.

 
Izvor: 24sata

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!