Friday, May 24, 2024
HomeBlueKarli Klos najnoviji "Viktorijin anđeo"

Karli Klos najnoviji "Viktorijin anđeo"

Dvadesetogodišnja manekenka Karli Klos zaslužila je svoje mesto u jatu “Viktorijinih anđela”. Lepotica koja se zabavlja sa zetom Ivanke Tramp, Džošom Kušnerom, već dve godine učestvuje u revijama poznatog brenda, a sada je dobila i zvaničan status “anđela”.
Još od 2011. godine, prelepa Karli Klos šeta modnom pistom obučena u veš marke “Viktorijas sikret”, međutim, status “Viktorijinog anđela” zvanično je dobila tek ove nedelje. To je potvrđeno novinarima nakon revije u Los Anđelesu, na kojoj je Karli u društvu Alesandre Ambrozio i Kendis Svonpul predstavila kupaće kostime iz najnovije kolekcije.
Mlada manekenka je takođe učestvovala u Tviter intervjuu sa fanovima, pod heštegom “AskAnAngel” (pitajte anđela), što predstavlja još jedan dokaz da je “dobila krila”. Lepotica iz Čikaga govorila je za “Pipl” o svom momku Džošu Kušneru (27), koji je, prema njenim rečima, “potpuno nezainteresovan za modu”, ali to joj se dopada.
– Zaista je osvežavajuće ostaviti sve revije i snimanja za sobom – rekla je Karli Klos. Sa 20 godina, Karli je najmlađa u jatu “anđela” u kome su još i Miranda Ker, Adrijana Lima i Alesandra Ambrozio, sve u svojim tridesetim.
Bivša balerina proslavila se zahvaljujući dugim nogama i kratkoj kosi, koja ju je izdvajala iz mase. Naime, Karli je odlučila da se ošiša dva dana uoči velike revije u decembru. Na kraju je na pisti morala da nosi umetke za kosu, ali je javno branila svoju novu frizuru, rečima: “Postoje žene raznih figura i raznih frizura. Možete biti seksi i sa kratkom kosom.”
Novi “anđeo” je do sada učestvovao u kampanjama za “Lakost”, “Žan Pol Gotje”, “Hermes” i druge poznate svetske brendove. Prošle godine, “Vog” ju je proglasio modelom godine.
Top pet najplaćenijih “Viktorijinih anđela”
S obzirom na to da devojke iz Viktorijinog jata poseduju milionsko bogatstvo, i Karli Klos može da se nada velikoj zaradi. Evo koliko su “Viktorijini anđeli” zaradili prošle godine:

  1. Adrijana Lima – 7,3 miliona dolara
  2. Ducen Kros – 6,9 miliona dolara
  3. Alesandra Ambrozio – 6,6 miliona dolara
  4. Miranda Ker – 4 miliona dolara
  5. Kendis Svonpul – 3,1 milion dolara

 
Izvor: Blic

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!