Thursday, December 7, 2023
HomeBlueKejt Midlton i bosa u jeftinoj haljini izgleda elegantno

Kejt Midlton i bosa u jeftinoj haljini izgleda elegantno

Mnogi joj zavide na sjajnom telu, kosi i stilu oblačenja, dok oni koji nisu njeni simpatizeri tvrde da bi svaka žena izgledala tako da je udata za princa. Ipak, Kejt Midlton nam je još jednom dokazala da stil, čak i kraljevski, ne mora da bude skup.
Kejt je sa prinčevima Vilijamom i Harijem posetila Bejkons koledž u Roterhitu, gde su se svi oprobali na sportskom terenu. Kejt jr izabrala stoni tenis i džudo, pa smo ovu lepoticu mogli da vidimo na strunjačama bez bež platformi koje je do tada nosila.
Mnogima je odmah zapala za oko bela haljina sa sivom karo šarom koju je princeza nosila, da bi ubrzo otkrili da se radi o haljini modne kuće “Hobs” koja košta 55 dolara. S obzirom da smo članove kraljevske porodice navikli da gledmo u skupoj dizajnerskoj odeći, čija cena dostiže i po nekoliko hiljada dolara, Kejtina skromnost pravo je osveženje.
Ovo nije prvi put da vojvotkinja od Kembridža nosi odevnu kombinaciju koju mogu da priušte i druge žene u Velikoj Britaniji, a pomenuta haljina rasprodata je munjevitom brzinom.

Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!