Wednesday, July 17, 2024
HomeBlueKingston urDrive transformacija

Kingston urDrive transformacija

Kompanija Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je Kingston urDrive, besplatnu aplikaciju koja dolazi na velikom broju fleš diskova iz DataTraveler familije. Kingston urDrive transformiše USB diskove tako da vise nisu u pitanju samo pasivni uređaji za skladištenje podataka već postaju aktivni uređaji koji omogućavaju korisnicima da lako pristupe i organizuju svoje lične podatke, fotografije, muziku, igre i video klipove. Ugrađen softver za pregled fotografija i MP3 plejer čine pregled fotografija i slušanje muzike lakšim.

“USB diskovi su kroz istoriju služili kao digitalni kuriri, prenoseći podatke sa jednog uređaja na drugi. Kingston predvodi transformaciju pogleda korisnika i interakcije sa pomenutim uređajima”, izjavio je Krystian Jaroszynski, evropski menadžer za marketing fleš proizvoda u kompaniji Kingston Technology. “urDrive omogućava korisnicima svih godina da učine svoje USB diskove interaktivnim i koriste ih za mnogo vise od pukog prenosa podataka između uređaja”.

urDrive poboljšava sigurnost na PC računaru uz pomoć Norton PC Checkup softvera. Ovaj dijagnostički alat skenira sistem u potrazi za virusima (uključujući špijunski softver, crve i reklamne alate) , proverava perfomanse računara a takođe i sprečava rizike po pitanju indentiteta i sigurnosti podataka. urDrive takođe poboljšava digitalno iskustvo uz pomoć Maxthon 3 brauzera. Maxthon 3 osigurava industrijski vodeće brzine startovanja i pregleda stranica na internetu uz arhitekturu koja pruža korisnicima istinski portabilno i sugurno uživanje pri surfovanju. Svi privremeni fajlovi, istorija i “kolačići” ostaju na disku čineći tako surfovanje istinski privatnim, pogotovo na javnim računarima.

“Navike korisnika računara su evoulirale i urDrive donosi novi nivo sveže, funkcionalne i drugačije prefinjenosti mobilnim uređajima za skladištenje podataka”, izjavio je Kevin Chapman, generalni menadžer i potpredsednik u komapniji Norton Consumer Services. “Integracija Norton PC Checkup softvera sa urDrive-om omogućava korisnicima da manipulišu sa sadržajem na disku uz dodatni nivo zaštite i analize perfomansi. Ponosni smo što smo deo ove nove evolucije aktivnih USB rešenja za skladištenje podataka uz Norton PC Checkup koji pruža sigurnost mobilnim korisnicima gde god se nalaze.”

“Maxthon 3 nudi urDrive korisnicima jedinstveno sigurno i portabilno iskustvo pri surfovanju”, izjavio je Karl Mattson, generalni menadžer i šef proizvoda u kompaniji Maxthon International LTD. “Sada, uz urDrive, vasa istorija surfovanja, zabeležene stranice i podešavanja prate vas gde god da se nalazite”.

urDrive je pogodan za korisnike svih godina, bilo da su kući ili na putu. Servis sinhronizuje fajlove sa USB diska na “klaud” server nudeći mogućnost rezervne kopije podataka i pristupa podacima. Kada je u pitanju porodična zabava urDrive pruža pristup najnovijim malim igrama kompanija EA™ Games i PopCap Games. Zauzete mame se sada mogu odmoriti bez brige da li su njihova deca sigurna kada su u pitanju onlajn aktivnosti uz pomoć fooz Kids aplikacije za sigurno surfovanje na internetu za decu.Turisti mogu pregledati, menjati i podeliti svoje sve veće foto i video kolekcije u pokretu dok nose sa sobom digitalne kompije kritičnih dokumenata kao što su pasoši.

urDrive je dostupan kao besplatan softver koji se već nalazi preinstaliran na Kingstonovim diskovima iz osnovne ponude kao što su DataTraveler 109, DataTraveler 101 Generation 2 (G2) i DataTraveler 108, a uskoro će se naći i na  DataTraveler Generation 3 (G3) diskovima. Ovi uređaji nude korisnicima izbor po pitanju dizajna i kapaciteta, od 4 GB do 32 GB.

Detaljne informacije o Kingstonovim urDrive diskovima su dostupne na sledećim adresama:

www.kingston.com/flash/urdrive/default.asp

Photos of Kingston urDrive

Videos of Kingston urDrive

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!