Thursday, June 13, 2024
HomeBlueAktivno skladištenje podataka u zabavnim bojama

Aktivno skladištenje podataka u zabavnim bojama

Kompanija Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je Kingston Kingston DataTraveler 109. Kingston DataTraveler 109 je tanak, stilizovan USB fleš disk koji je dostupan u sedam boja i dolazi sa već preinstaliranim urDrive sotverom, besplatnom aplikacijom koja vam pomaže da organizujete fajlove, fotografije, video klipove, muziku i više.

“Kingstonov DataTraveler 109 je moderan USB fleš disk koji čini zabavnim povezivanje i  deljenje fotografija, muzike, video klipova i više sa prijateljima i porodicom”, izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne  Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije, kompanije Kingston Technology Europe. “Većina USB fleš diskova nudi pasivno skladištenje podataka koje samo dozvoljava korisnicima da snime i pročitaju svoje podatke. urDrive nudi aktivno skladištenje podataka koje omogućava korisnicima da lako pristupaju i organizuju svoje fajlove, pregledaju svoje fotografije i čak slušaju muziku, sve na samom USB disku”.

Kada pokrenete softver, veoma je lako kretati se kroz interfejs koji takođe uključuje mnoge mogućnosti kao što je ugrađen pregledač fotografija, web pretraživač i mp3 plejer. urDrive takođe nudi pristup igrama i online mogućnostima za bekap podataka kako bi se još više proširio kapacitet, van mogućnosti samog USB diska. Za kompletnu listu mogućnosti Kingstonovog urDrive-a molimo posetite: http://www.kingston.com/flash/urdrive/.

Kingston DataTraveler 109 je dostupan u veličinama od 8 GB i 16 GB a oba kapaciteta su dostupna u sedam različitih kombinacija boja. Uz to DataTraveler 109 takođe poseduje i praktičan krug na svom kraju kako bi korisnici lakše zakačili disk na traku za ključeve ili privezak. Kingstonov DataTraveler 109 USB fleš disk je podržan sa legendarnom pouzdanošću Kingstonovih diskova a takođe i petogodišnjom garancijom uz 24/7 tehničku podršku.

Detaljne informacije o Kingston DataTraveler 109 disku i urDrive softveru su dostupne na sledećim web adresama:

Fotografije Kingston DataTraveler 109 diska i urDrive softvera

Videos klipovi Kingston urDrive softvera

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!