Wednesday, May 22, 2024
HomeBlue„Ko dizajnira Srbiju“: Rođendanski broj ELLE magazina

„Ko dizajnira Srbiju“: Rođendanski broj ELLE magazina

Srpsko izdanje magazina ELLE, najprodavanijeg modnog magazina na svetu, slavi osmi rođendan! U rođendanskom broju koji je u prodaji, čitaoci mogu uživati u jedinstvenom izdanju na preko 220 strana. 
Naslovnu stranu rođendanskog broja krase Nataša Vojnović i Đurđa Stojiljković, poznati top-modeli, koje su ekskluzivno za ELLE po prvi put zajedno u modnoj priči. Na temu rođendanskog broja „Ko dizajnira Srbiju“ između ostalih autora piše i Teofil Pančić, poznati kolumnista i kritičar.
Čitaoci imaju priliku da pogledaju kakvu je ilustraciju uradio Slavimir Stojanović, jedan od najpoznatijih beogradskih dizajnera, na temu „Kroki novih majstora“ i šta piše o dizajnu današnjice. Takođe, od ovog broja autorima se pridružuje i Luna Lu koja počinje da piše za ELLE magazin.
Šta za ELLE, poznatom rok novinaru Mark Ellonu-u ima da poruči jedna od najpoznatijih svetskih pop buntovnica, Rijana? A šta ima da izjavi neprikosnovena rok heroina sa domaće scene, Slađana Milošević? Zbog čega najpoznatiji Srbin u Holivudu, Rade Šerbedžija, nije više jugonostalgičar? Kakav je svet izgradila Ana Kraš, IT devojka svetskog dizajna, zahvaljujući svojoj briljantnoj kreativnoj energiji? Odgovore na sva ova i mnoga druga pitanja možemo pronaći na rođendanskim stranicama ELLE magazina.
Pored interesantnih priča, saveta i intervjua rođendanski broj ELLE magazina donosi i ELLE Fashion Foto Konkurs, vodič za leto 2013, duh donjeg Dorćola i mnoge druge teme.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!