Monday, February 26, 2024
HomeGreenAstrologijaKoje greške horoskopski znaci prave u vezi?

Koje greške horoskopski znaci prave u vezi?

Raskid nikada nije mala stvar, a odgovornost uvek snose oba partnera. Iako raskid nije samo vaša krivica, saznajte koje ste greške skloni da pravite u vezi pa razmislite možete li nešto promeniti.
Ovan

 • Ovnova samouverenost koja je na početku možda i bila privlačna partneru vremenom postaje velika smetnja. Ovnvi moraju da porade na svom egoizmu i nauče da i partnera nekada stave na prvo mesto. Trebalo bi da shvate da je kompromis osnova svake dobre i duge veze. Njihova ishitrenost i brzopleta reakcije takođe zna da predstavlja problem u vezama, jer je drugima teško da se nose s njihovim izlivima besa.

Bik

 • Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često znaju da se zapuste. Osećaju se udobno pa preteruju u hrani i piću i ne paze na izgled, što zna biti neprivlačno. Nekad su previše lenji za romantiku i partnera uzimaju zdravo za gotovo. Smetnju u vezama predstavlja i njihova poslovna tvrdoglavost. Uistinu, Bikovi su skloni da partneru dugo zameraju greške i uporno započinju iste svađe, što svakome s vremenom dosadi.

Blizanci

 • Blizanci su skloni flertu pa se partner uz njih može osećati nesigurno. Ne odaju utisak stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba oseća da se na njih ne može osloniti. Sklonost čestim promenama mišljenja i raspoloženja takođe je nešto što drugima nije privlačno, jer se nikad ne zna koje će od mnogih Blizančevih lica izbiti na površinu.

Rak

 • Rakovi često već na početku veze postanu zavisni od partnera, a spominjanje zajedničkog života ili braka u tako ranoj fazi svakoga će prestraviti. Kad su u vezi, partner postaje centar njihovog sveta, zbog čega se često oseća ugušenim. Uvredljiv je i osetljiv, pa ga je izuzetno lako povrediti. Ne voli da započinje nove stvari i upušta se nove aktivnosti, stoga život s njim može lako ući u rutinu.

Lav

 • Lavov veliki ego nešto je s čime se treba znati nositi. Nije lako živeti s osobom koja se vređa na svaku sitnicu i koja je spremna da danima ne priča s partnerom zbog uvređenosti. Sami sebi su na prvom mestu, što s vremenom postane veliki problem. Ne znaju da priznaju grešku, a uz to su skloni flertu pa se partner nekad s njima ne oseća sigurno.

Devica

 • Sramežljive i povučene Device teško otkrivaju svoje prave emocije pa njihov partner nikad ne zna šta zapravo osećaju. Život s njima zna da bude težak jer su suviše kritične i uvek će svemu pronaći neku manu. Teže za savršenstvom, no ne shvataju da treba uživati u malim, običnim stvarima. Njihova opsednutost čistoćom i zdravljem takođe zna biti vrlo naporna.

Vaga

 • Vagin ljubavni život zna biti haotičan, jer često bira pogrešne partnere, one kojima treba pomoć ili koje želi da popravi, što nije dobra osnova za vezu. Kad su u vezi, neodlučne su i stalno razmišljaju da li je partner za njih pravi, a izluđujuća je i njihova sklonost flertu. Ne vole svađe pa govore ono što partner želi da čuje, što vremenom može postati problem jer je iskrena komunikacija je temelj svake uspešne veze.

Škorpija

 • Škorpije uvek idu na sve ili ništa pa s njima nije lako ići u korak. U vezi postanu ljubomorni i posesivni pa neretko guše partnera. Osim toga, tajanstvene su pa voljena osoba uvek ima osećaj da im Škorpija nešto krije i da s njima nije potpuno iskrena. Zlopamtila su koja nikada ne opraštaju, a mali sukob redovno pretvore u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emocionalne manipulacije.

Strelac

 • Strelčevi često nemaju osećaj pa povrede partnera a da toga nisu ni svesni. Žive za uzbuđenje i akciju, stoga im sve brzo dosadi. Partner oseća da im stalno mora biti zanimljiv, što stvara dodatni pritisak. Ono što je njihov najveći problem u vezama jeste potreba da imaju potpunu slobodu i samo svoj društveni život, što mnogim njegovim partnerima ne odgovara.

Jarac

 • Jarac je odsutan i distanciran dok ne stekne potpuno poverenje u partnera, što je dugotrajan proces kojeg malo ko može dočekati. Partner lako postane frustriran što ne zna pravu prirodu Jarčevih osećanja. Nije lako živeti s melanholičnom osobom koja se oko svega brine, a njegov pesimizam prenosi se i na okolinu. Nisu spontani i opterećeni su poslom pa život s njima zna postati monoton.

Vodolija

 • Vodolijina potreba za slobodom i insistiranje na individualnosti mogu biti iscrpljujući u vezama pa tako partner nekad ima osećaj da su Vodoliji svi važniji od njega. Bogati društveni život mnoge će partnere stvarati ljubomornima, što Vodolija ne može da shvati. U nekim slučajevima nedostatak intimnosti i romantike može dovesti do udaljavanja. Naime, voljena osoba uvek zna šta Vodolija misli, ali nikad ne i što oseća budući da izbegava da priča o emocijama.

Ribe

 • Ribe žive u svom svetu i često idealizuju partnera, no njihovim nerealnim očekivanjima nije moguće udovoljiti. Često ulaze u odnose s nesređenim osobama koje ih ne zaslužuju ili održavaju tajne veze. Obično imaju komplikovan ljubavni život, a zbog požrtvovne prirode spremne su mnogo toga da trpe, a partneri ih često iskoriste i odbace. Moraju shvatiti da ljubav nije samo davanje, već i primanje.

 
Izvor: 24sata

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!