Monday, April 15, 2024
HomeGreenAstrologijaKoji horoskopski znaci su najbolji u seksu?

Koji horoskopski znaci su najbolji u seksu?

Devica se prema partneru ponaša kao da je jedini na svetu, škorpija i lav su najbolji ljubavnici Zodijaka, a maštoviti blizanci su pravi majstori zavođenja.
Ovan je sebičan i voli komplimente

 • Ovan je moćan i voli da sve drži pod kontrolom, a omiljena disciplina mu je ljubljenje. Izrazito je nestrpljiv i sebičan u vođenju ljubavi, što može da uzrokuje probleme u vezi, ali ponekad se posvećuje samo partneru i svojim pokretima ga dovodi do ludila. Kod osvajanja ovna nema mesta za stidljivost, a najviše od svega ga uzbuđuje britak um, spontanost i komplimenti.

Bik uživa u dugoj predigri

 • Bik ima jedan od najjačih libida u Zodijaku. Njegovu žeđ za intimnošću može da utoli samo stalno dodirivanje i lagano zavođenje, a vodi se izrekom da je dobar seks kao dobra hrana, pa u njemu treba uživati. Bika, osim duge predigre, osvajaju i mali znaci pažnje kao što su pokloni, dobar miris i negovano telo.

Blizanci vole da osvajaju

 • Blizanci su majstori zavođenja i traže duhovite i pametne partnere. Vrlo su maštoviti i najviše se boje dosade u krevetu, a padaju na laskanje. Sviđaju im se komplimenti na račun inteligencije i privlače ih partneri s kojima mogu da se nadmudruju.

Rak traži nežnog ljubavnika

 • Rak je najosećajniji znak, a kod partnera ga najviše privlače slične osobine. On traži brižnog, predanog i nežnog ljubavnika, a osvaja ga romantična atmosfera. Pažnja mu prija, a ako je dobija dovoljno često, učiniće sve za partnera.

Lav je kralj eksperimentisanja

 • Lav je samopouzdan, strastven i moćan, što ga čini najboljim ljubavnikom Zodijaka. Voli da bude glavni u krevetu i nema te poze koju nije isprobao, a partnera stalno obasipa poklonima. Osvojiti ga može stalna pažnja, a sviđa mu se i milovanje po kosi.

Devica se zaljubi jedom zauvek

 • Devica se prema partneru ponaša kao da je jedini na svetu. Iako deluje hladno, u stvari je jako osećajna, ali to pokazuje samo odabranima. Jako se vezuje za partnera što se graniči s opsesijom, a kad se zaljubi, to traje ceo život. Devica je izbirljiva, a može je osvojiti uredan partner.

Vaga voli da flertuje

 • Vaga voli da udovoljava ljudima, a u ljubavi je pažljiva i nežna. Kao i lav, voli da eksperimentiše u krevetu. Obožava romantiku i od partnera očekuje da joj ispuni sve želje. Sviđaju joj se sofisticirani ljubavnici, a njen prirodni talent za flert i fizička privlačnost omogućuju joj dobar status.

Škorpiji seks služi za manipulaciju

 • Škorpija je uz lava najbolji ljubavnik Zodijaka, ali seks često koristi kao manipulaciju. Njegovoj ličnosti je teško odoleti, ali u krevetu je često hladan. Teško ga je osvojiti zato što je on taj koji zavodi, diktira igru i bira partnera.

Strelac uživa u avanturama

 • Strelac je kreativan i razigran u krevetu, a najviše voli da isprobava nove stvari. Slično je i s partnerom, menja ih već na prvi znak dosade. Zanimaju ga kratke avanture, a može ga osvojiti samo dobar smisao za humor i zaljubljenost u život. Uživa u dodirima, a erogene zone su mu noge i stomak.

Jarac “pada” na udvaranje

 • Jarac je povučen i u seks se upušta samo ako je zaljubljen. On voli rutinu i nije otvoren za eksperimente, a osvaja ga dugo udvaranje. Uživa u zavođenju, pa je seksi donje rublje pun pogodak.

Vodoliji je važan samo seks

 • Vodoliju pokreću strast i više ceni seks nego vezu. Međutim, može je osvojiti naizgled neosvojiv partner, odnosno onaj za koga se treba potruditi. Kad se zaljubi, partnera voli i usprkos svim nesavršenostima.

Ribe sve rešavaju seksom

 • Opuštene ribe žele stalnog partnera, a i najsitnije probleme u vezi rešavaju seksom. Veza s ribama je puna zadovoljstava i uživanja, a ako želite da ih osvojite treba da budete agresivni. One su previše bezbrižne i očekuju da ih drugi osvajaju.

 
Izvor: 24sata

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!