Thursday, December 7, 2023
HomeRedLjubav & SeksKoji muškarci najlakše osvajaju ženska srca

Koji muškarci najlakše osvajaju ženska srca


Većini žena se dopadaju muškarci koji vode računa o svom izgledu.
Pojedine dame privlači miris parfema, druge vole miris čistog muškog tela posle tuširanja. Međutim, postoje i stvari koje nemaju veze sa izgledom. Istraživanja širom Evrope pokazala su da lepši pol očekuje da ih partner potpuno razume, kada su tužne i neraspoložene pokaže pažnju i brigu.
Ako ume da sluša njene priče i demonstrira koliko mu je stalo do partnerke, žena stiče utisak da može da se osloni na njega, pa se opušta u vezi i prepušta se osećanjima.
Duhoviti muškarci su popularni i rado viđeni u svakom društvu, pa su i privlačniji od konkurenata koji nemaju smisla za humor. Onaj ko uvek može da nasmeje ženu, lako će da nađe i put do njenog srca.
Kavaljeri su uvek u “modi”, jer nežniji pol uživa da im muškarac otvari vrata ili se ponudi da ponese prtljag. I darežljivost je osobina koju svaka dama ceni, nije reč samo o plaćanju večere, već i spremnost da joj pokloni vreme i pažnju…
Lepši pol se vezuje za partnera kome može da veruje. Dopadaju im se i oni koji umeju da uživaju u životu, otvoreni su za nove ideje i aktivnosti. Naravno, iznad svega, važno je da osećaju da su voljene i poštovane, a to ćete im najbolje pokazati poljupcima i zagrljajima.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!