Monday, February 26, 2024
HomeBlueKompanija Apple je predstavila novi iTunes

Kompanija Apple je predstavila novi iTunes

Kompanija Apple predstavlja novi iTunes za Mac i PC računare koga karakterišu totalno redizajniran plejer, integracija sa iCloud servisom, kao i fantastičan novi izgled najpopularnije online radnje za muziku, aplikacije, TV i filmove. Novi iTunes dolazi u oktobru i karakterisaće ga značajno jednostavniji i čistiji interfejs koji čuva vaš omiljeni iTunes sadržaj na dohvat ruke. Sa iCloud integracijom, svi filmovi, muzika, TV programi koje ste kupili na bilo kojem iOS uređaju ili računaru nalaze se u iTunesbiblioteci na vašem Mac ili PC računaru, dostupni u svakom trenutku. Redizajnirani iTunes Store, App Store i iBookstore su osmišljeni da učine kupovinu vašeg omiljenog sadržaja na iPhone, iPad, iPod Touch, Mac ili PC računarima jednostavnijom nego ikada.
“Kreirali smo iTunes jer volimo muziku i sada se vraćamo počecima, napravivši fantastično jednostavan dizajn koji čuva vašu muziku na lako dostupnom mestu,” izjavio je Edi Kju, viši potpredsednik za Internet softver i usluge u kompaniji Apple. “Novi iTunes je integrisan sa iCloud servisom tako da čitavu vašu kolekciju imate na dohvat ruke, a dodali smo i sjajne nove karakteristike koje čine slušanje muzike još zabavnijim.”
Redizajnirani iTunes karakteriše interfejs preko celog ekrana na vašem Mac ili PC računaru koji je jednostavniji i čistiji i koji ističe vašu muziku u prvi plan. Novi pregled kolekcija čini da lakše pregledate vašu muziku, TV programe i filmove, omogućavajući vam da izaberete kategoriju sadržaja koji želite da pretražujete i to je sve što će se prikazati na ekranu. Meni kolekcija, koji je moguće proširiti, omogućava vam da vidite listu pesama za određeni album, dok u isto vreme pretražujete vašu muzičku kolekciju. Novi pretraživač vam omogućava da pretražujete celu iTunes bibilioteku fajlova, uključujući muziku, filmove, TV programe. Novi MiniPlayer pojednostavljuje slušanje muzike sa malim menijem; možete da pređete na sledeću pesmu ili da tražite nešto novo da slušate – bez potrebe za otvaranjem čitave kolekcije. Up Next je interesantan novi način da vidite koje su to naredne pesme koje dolaze na red za slušanje i da odredite koje pesme želite sledeće da čujete.
Sa iCloud-om sve vaše iTunes kupovine su u ‘oblaku’ i možete im pristupiti putem vašeg iPhone-a, iPad-a, iPod touch-a, Mac ili PC računara ili Apple TV-a. Novi iTunes karakteriše integracija sa iCloud servisom, koji automatski stavlja sve vaše kupovine u vašu kolekciju na vašem Mac ili PC računaru, bez obzira koji ste uređaj koristili za kupovinu. iCloud, takođe, pamti gde ste stali u vašim omiljenim TV programima ili filmovima bez obzira na kojem uređaju ih gledate.
Redizajniran iTunes Store, App Store i iBookstore odlikuje čist dizajn koji čini kupovinu jednostavnijom i zanimljivijom. Odabrani sadržaj se nalazi odmah na vrhu ipolice koje su jednostavne za pretraživanje i prikazuju popularnu muziku, filmove, TV programe. Imate, takođe i kratak prikaz istorije svih pesama, filmova i TV programa koje ste pogledali. iCloud čuva istoriju svih vašihpregleda širom urađaja koje koristite. Dodatno, korisnici mogu da čuju uzorak pesme od 90 sekundi dok u isto vreme pretražuju nov sadržaj.
Novi iTunes će biti dostupan besplatno u oktobru na www.itunes.com
iTunes Store je najpopularnija online radnja za muziku, aplikacije, TV i drugo na svetu, sa katalogom od više od 26 miliona pesama, preko 700,000 aplikacija, više od 190,000 TV epizoda i preko 45,000 filmova. iTunes Store je najbolji način za iOS, Mac ili PC korisnike da legalno otkriju, kupe i skinu muziku i video online. iTunes je najpopularniji media plejer za Mac ili PC.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!