Sunday, April 21, 2024
HomeBlueLedilo napajanje

Ledilo napajanje

Bez dobrog napajanja nema stabilnog rada računara to je dokazano, međutim kako u moru najrazliitijih rešenja odabrati pravo? Mi savetujemo da se vodite logikom proverenog i priznatog brenda i sigurno nećete pogrešiti. Naše iskustvo još govori da su napajanja kompanije Chieftec najpouzdanija i zbog toga smo se odlučili da vam u nastavku priče predstavimo jedan model iz prestižne BPS porodice koja cilja na entuzijaste i gejmere.

BPS-950C je napajanje izlazne snage 950W koje dolazi sa Nitro 85+ potpisom, što znači da pripada najjačoj i najstabilnijoj kategoriji izvora. Kombinuje najsavremnije sisteme zaštita: OVP (Over Voltage Protection), UVP (Under Voltage Protection), OCP (Over Current Protection), SCP (Short-Circuit Protection), OPP (Over Power (Load) Protection), OTP (Over Temperature Protection) sa modularnim priključcima i prigušnicama najnovije generacije koje štite računar čak i u situacijama najekstremnijih strujnih havarija.

Pored prethodno navedenog velika stvar kod BPS-950C napajanja se krije i u visokom stepenu energetske efikasnosti (80 Plus Silver), što u prevodu znači da se uzima samo onoliko energije koliko je računaru u tom trenutku neophodno za rad. Na ovaj način može se uštedeti značajna količina struje, a samim tim i novac zadržati u džepu. Inače, kompletnu elektroniku BPS-950C napajanja hladi jedan ultra silent ventilator prečnika 140mm koji u radu ne proizvodi veći stepen buke (do 24dB) i koji kada zatreba nije teško očistiti.

Izrada je kako možete predpostaviti fenomenalna i to nas nijenimalo  iznenadilo obzirom da znamo sa kime sve Chieftec sarađuje na projektovanju napajanja. Sa druge strane i cena je top, ali ako se uzme u obzir kakve sve prednosti BPS-950C izvor donosi krajnjem korisniku onda koja hiljadarka dinara više ne bi trebalo da predstavlja veći problem!

Cena (sa PDV-om): 21.499,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!