Saturday, April 20, 2024
HomeBlueArt ShowSutra premijera filma - Crna Zorica

Sutra premijera filma – Crna Zorica

„Crna Zorica“, crna komedija sa avanturističkim elementima, u režiji para Radoslava Pavkovića i Hristine Hadžiharalambus biće premijerno prikazana sutra, 20. marta (20:30) u Sava centru.

Radnja filma smeštena je u savremenu Istočnu Srbiju koja je i dalje uronjena u prazoverja i predrasude. Zorica (Ljuma Penov) je devojka sa sela, koja sa sobom nosi prokletstvo. Od kada se njena prva ljubav misteriozno udavila u reci, muškarci u njenoj blizini umiru na najčudnije načine. Priča se komplikuje kada Mane (Branislav Trifunović), tvrdoglavi policajac koji ne veruje u „bapske priče“ i veštičarenje, pokušava da otkrije da li je Zorica zaista serijski ubica, ili samo devojka željna ljubavi.

U filmu igraju i Mirjana Karanović, Nikola Pejaković, Mihajlo Miša Janketić, Olga Odanović, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Dobrila Stojnić, Mladen Andrejević, Dubravko Jovanović i Stefan Bundalo. Scenarista filma je Goran Mojsin. Svi oni će se sutra pokloniti beogradskoj publici.

Film će nakon beogradske premijere, 21. marta biti prikazan i u Novom Sadu, a dan posle, 22. marta, ekipa filma će se pokloniti publici u novootvorenom bioskopu Cineplexx u Kragujevcu, kada film počinje i svoj bioskopski život.

U nastavku je satnica dešavanja na premijeri:

– 20:30 početak projekcije (Sava centar)

– 21:45 poklon filmske ekipe (Sava centar)

– 22:30 koktel (BIBER MG01, Španskih boraca 3, preko puta zgrade SIV-a, Novi Beograd)

Kontakt: MCF, www.mcf.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!