Saturday, July 20, 2024
HomeBlueMaleni Clipz

Maleni Clipz

Clipz je jedan od najmanjih MP3 media plejera koji se mogu kupiti na domaćem tržištu i karakterističan je po tome što izgledom dosta podseća na prethodnu generaciju iPod Shuffle plejera kompanije Apple. Očekivano osim vizuelne sličnosti drugih zajedničkih odlika nemaju, jer bi u protivnom Clipz bio dosta skuplji od maloprodjne cene po kojoj ga kupci mogu nabaviti u domaćim prodavnicama.

Budimo konkretniji – reč je o jednostavnom MP3 plejeru naprevljenom kombinacijom aluminijumskog tela i veoma dobre plastike, čije srce čini audio čip već viđen kod Bluebery Bit Cat MP3 plejera, koji je prilično popularan među domaćim korisnicima. To je u startu obećavalo dobar kvalitet audio reprodukcije, što se u praksi i pokazalo istinitim. Najbolji rezultati se postižu sa MP3 formatom na visokom bit rejtu, pa tako ako se odlučite za kupovinu ovog mališana imajte to na umu.

Model koji smo mi imali na testu raspolaže sa 2 GB memorijskog prostora i otprilike može da skladišti do 200 numera pri kompresiji od 320 kbps. Kontrola plejera obavlja se preko seta tastera pozicioniranih na samom uređaju i navgacija je u praksi relativno jednostavna jer su podržane samo osnovne kontrole (za jačinu zvuka i prelaz sa pesme na pesmu). U paketu se dobijaju i prateće Earphone slušalice, koje su prosečnog kvaliteta, pa ukoliko imate iole viši kriterijum u ovom segmentu, savetujemo da nabavite bolje.

Dakle, ono što je pored cene glavna prednost ovog plejera, jesu njegove malene dimenzije i težina koja prema specifikacijama iznosi svega 13 grama. Stoga, Sweex Clipz nećete ni osetiti prilikom nošenja, a ukoliko se bojite da ga možete izgubiti tu je ugrađena štipaljka, kojom ga možete jednostavno prikačiti negde na odeću i tako imati vernog pratioca koji će u svakom trenutku moći da vam pruži malo razonode u vidu omiljenih pesama.

Cena (sa PDV-om): model od 2GB – 2.200,00 dinara

Kontakt: WinWin, www.winwin.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!