Thursday, July 18, 2024
HomeGreenMame za mame

Mame za mame

U susret početku nove školske godine Immo Outlet Centar pokrenuo je akciju Mame za mame“ koja simbolično počinje 1. Septembra i trajaće do kraja meseca. U toku akcije prikupljaće se sredstva za samohrane majke i njihovu decu, a sve mame koje su u mogućnosti da podrže ovu humanitarnu akciju moći će da doniraju neophodna sredstva za lepši život ovih mališana.

Poznata voditeljka Maja Nikolić, brižna majka troje dece, je prva mama koja je svim srcem podržala akciju Immo Outlet Centra i pozvala i druge mame da joj se pridruže.

Kao majka znam da je za podizanje deteta najvažnija podrška. Neke od nas su u ovom najodgovornijem poslu same. Zato je važno da mislimo jedna na drugu, da razumemo, da budemo spremne da pomognemo. Pozivam sve majke da učestvuju u akciji “Mame za mame” i da doniraju stvari samohranim majkama i njihovoj deci. Akcija će početi 1.septembra i trajaće mesec dana u Immo outlet centru. Sve stvari koje budu prikupljene će krajem septembra biti uručene Klubu samohranih majki u Zemunu. Budimo majke, ne samo svojoj deci!”

Immo Outlet Centar poziva sve mame koje žele da pomognu da od sutra pa u narednih mesec dana u prostorijama Immo Outleta Centra doniraju stvari koje njihova deca više ne koriste ili po mogućnosti nove stvari, kao što su – školski pribor, pelene, odeću i slična sredstva koja će samohranim mamama mnogo značiti. Za sve detaljnije informacije vezane za donaciju i kupovinu stvarčica za decu, mame mogu dobiti od hostesa koje će ih dočekati u Immo Outlet Centru koji sadrži dobro opremljene radnje za najmlađe sa povoljnim outlet cenama.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!