Thursday, July 18, 2024
HomeBlueDolazi Xperia arc S

Dolazi Xperia arc S

Sony Ericsson je danas predstavio Xperia arc S na konferenciji za štampu Sony-ja povodom sajma IFA u Berlinu.Oslanjajući se na nagrađivani elegantni dizajn Xperie arc, najnoviji član Xperia porodice ima procesor od 1.4Ghz, Sony 3D sweep panorama tehnologiju i pristup Sony Entertainment Network servisima – ,,Music Unlimited”i,,Video Unlimited”. Xperia arc S takođe ima 25% brže uključivanje kamere i medija konverziju, kao i 20% brže pretraživanje internet stranica u poređenju sa Xperiom arc.
Korisnici 2011 Xperia smart telefona sada mogu da uživaju u ,,Music Unlimited’’i ,,Video Unlimitedservisima, u zavisnosti od dostupnosti na tržištu **:

  • ,,Music Unlimitedima globalni katalog sa preko 10 miliona različitih pesama sa pristupom vašoj ličnoj muzičkoj biblioteci i besplatnim radio stanicama putem mnogobrojnih uređaja.
  • ,,Video Unlimited(trenutno ekskluzivno za Sony Ericsson Xperia) je bogat izvor najnovijih holivudskih filmskih hitova, klasika za sva vremena i TV emisija svih vodećih producentskih kuća.

Nikolaus Scheurer, direktor marketinga proizvoda u kompaniji Sony Ericsson, ovim povodom je izjavio: ,,Xperia arc S je nabrža i najzabavnija Xperia do sada i jasno dokazuje da Xperia linija  ima najbolje smart telefone za korišćenje savršenih zabavnih servisa, kao što su Music Unlimited i Video Unlimited.’’
Pored ovih servisa, Xperia arc S se odlikuje Sony tehnologijom koja je najbolja u svojoj klasi, a podrazumeva 3D sweep panoramu, gde snimljene fotografije mogu da se gledaju povezivanjem telefona na 3D TV preko HDMI izlaza.  Xperia arc S takođe ima vizuelno savršen 4.2” Reality Display sa Mobile BRAVIA Engine,8.1mp kameru sa HD video mogućnostima i Sony-jev nagrađeni Exmor R senzor za slike u pokretu koji poboljšava slike i video snimke čak i u uslovima slabog osvetljenja.
Korisnici takođe imaju pristup jedinstvenom doživljaju društvene zabave deljenja i pretrage zahvaljujući servisu Facebook inside Xperia, kao i bogatom Android svetu sa preko 250.000 aplikacija.
Karakteristike Xperia arc S:

  • Super brz 1.4 GHz procesor
  • 3D i 2D sweep panorama fotografija
  • 8.1 MP kamera sa Exmorom R za senzor za slike u pokretu
  • 4.2“ Reality displej sa Mobile BRAVIA Engine
  • Najnovija Android platforma Gingerbread 2.3

Sony Ericsson Xperia arc S će biti dostupan na odabranim tržištima širom sveta u četvrtom kvartalu 2011. godine.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!